Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
:yazı:

Akıllı saat sektörünün önemli isimlerinden biri olan Fossil, daha klasik bir görünüm ve en yeni akıllı özellikleri tercih edenler için yeni nesil Hibrit akıllı saatleri tanıttı.
Fossil Gen 6 Hybrid, diğer Gen 6 saatlerinden tasarım öğelerini korurken yeni teknolojiyi içeriyor.

İşte Fossil Gen 6 Hybrid'in fiyatları ve özellikleri Fosil Gen 6 Hibrit neler sunuyor?

Duyuruya göre yeni akıllı saat Machine ve Stella olmak üzere iki farklı tasarım seçeneğiyle gelecek.
Ayrıca Makine modeli 45mm kasa ölçüsü ve dokulu bezel ile siyah, füme ve gümüş renk seçenekleriyle satışa sunulacak.
Öncelikli olarak kadın kullanıcılar için tasarlanan pembe altın, gümüş ve çift renk seçenekleri bulunan Stealla modeli, 40,5 mm kasa boyutuyla kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Fossil Gen 6 Hybrid, iki haftalık pil ömrüne ve fiziksel zamanı gösteren klasik tasarımına ek olarak uyku ve adım takibi, bildirimler, özelleştirilebilir saat arayüzü, sürekli kalp atış hızı takibi ve egzersiz izleme gibi özelliklere sahip ve artık Oksijen de içeriyor.
Kandaki konsantrasyonu ve yerleşik mikrofon aracılığıyla Amaxon Alexa'yı destekleyecektir.
Fossil ayrıca, Fossil Gen 6 Hybrid ile güncellenen, geliştirilmiş kişiselleştirme seçenekleri ve daha kapsamlı bir fitness verileri panosu ile yeni bir akıllı saat uygulamasını paylaştı.
Rapora göre, Android ve iOS platformları için yeni bir akıllı saat. modeller.

Fossil Gen 6 Hybrid, 27 Haziran'dan itibaren Fossil.com'da veya bir Fossil perakende mağazasında satışa sunulacak.
Yeni akıllı saatin 18 mm metal kayışlı versiyonu 249 dolar, 24 mm deri ve silikon kayışlı versiyonları ise 229$ fiyat etiketine sahip.

:resim:

Fossil-Gen-6-Hybrid-Machine-with-metal-bracelet-on-white-background.jpg

FSL4357298_SP22_AD_45.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
fossilin saatleri cok güzel oluyor fiyatlarıda ayrı bi güzel oluyor

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Saat takma alışkanlığım yok fakat Tasarım üzerinde biraz daha geliştirmeleri gerekiyor bence :D

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Fossil güzel marka fakat tasarımlarını şahsen beğenmiyorum

TRY ME
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
marka güzel ama tasarımı kötü gibi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
görüntü güzel ama biraz daha güzel olabilirmiş bence uğraşılabilirmiş yani

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
görüntü güzel ama biraz daha güzel olabilirmiş bence uğraşılabilirmiş yani
hocam zaten orda klasik tasarım diyor klasik ile teknolojiyi birleştirmişler bence klasik severlerin hoşuna gider

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam zaten orda klasik tasarım diyor klasik ile teknolojiyi birleştirmişler bence klasik severlerin hoşuna gider
anladım zaten benim de hoşuma gitti güzel görüntü olarak ama işte zevkler renkler meselesi bi tık daha iyi olabilirmiş gibi geldi

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
saati beğendim tasarımı güzel olmuş farklı renkleride olursa şahene olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...