- Moderatör
Admin
ben almıyorum telefonu kanka yanlış mesaj alıntısı yaptın sanırımpoco al
ben almıyorum telefonu kanka yanlış mesaj alıntısı yaptın sanırımpoco al
türkiye gelmedi daha o sen nasıl kullanıyorsunxiaomi 13pro kullanıyorum gayet memnunum işlemci açısından piyasada ki çoğu telefonu geçti iosu bile şu an tierlistte s++ kardeşim al pişman olmazsın
red mi note 10 pro dan daha iyi yanları şudur:Öncelikle merhaba arkadaşlar, Xiaomi POCO X4 Pro 5G almayı düşünüyorum ama arkadaşlarıma sorduğumda birisi iyi al diyor. Birisi de Xiaomi aldım, pişman oldum diyor. Sizce ne yapmalıyım? Xiaomi POCO X4 Pro 5G alınır mı?
Bütçen iyiyse daha iyisini al knkÖncelikle merhaba arkadaşlar, Xiaomi POCO X4 Pro 5G almayı düşünüyorum ama arkadaşlarıma sorduğumda birisi iyi al diyor. Birisi de Xiaomi aldım, pişman oldum diyor. Sizce ne yapmalıyım? Xiaomi POCO X4 Pro 5G alınır mı?
gayet iyi telefonÖncelikle merhaba arkadaşlar, Xiaomi POCO X4 Pro 5G almayı düşünüyorum ama arkadaşlarıma sorduğumda birisi iyi al diyor. Birisi de Xiaomi aldım, pişman oldum diyor. Sizce ne yapmalıyım? Xiaomi POCO X4 Pro 5G alınır mı?
kendim gittim aldım geldim kanka biliyorum gelmediğinitürkiye gelmedi daha o sen nasıl kullanıyorsun
Eğer pubg oynıyıcaksan 60 fps vermiyor onu söyleyeyim ama 120 hz bi telefon bence alınırÖncelikle merhaba arkadaşlar, Xiaomi POCO X4 Pro 5G almayı düşünüyorum ama arkadaşlarıma sorduğumda birisi iyi al diyor. Birisi de Xiaomi aldım, pişman oldum diyor. Sizce ne yapmalıyım? Xiaomi POCO X4 Pro 5G alınır mı?
bende x3 pro kullanıyorum oyunlarda fps vs cok iyiÖncelikle merhaba arkadaşlar, Xiaomi POCO X4 Pro 5G almayı düşünüyorum ama arkadaşlarıma sorduğumda birisi iyi al diyor. Birisi de Xiaomi aldım, pişman oldum diyor. Sizce ne yapmalıyım? Xiaomi POCO X4 Pro 5G alınır mı?