Ultra Üye
Xiaomi telefonların geneli kaliteli, f/p, güzel kamerali oluyor. Pil süresi de gayet uzun. Pişman olacağını zannetmiyorum
xiaomi 13pro kullanıyorum gayet memnunumÖncelikle merhaba arkadaşlar, Xiaomi POCO X4 Pro 5G almayı düşünüyorum ama arkadaşlarıma sorduğumda birisi iyi al diyor. Birisi de Xiaomi aldım, pişman oldum diyor. Sizce ne yapmalıyım? Xiaomi POCO X4 Pro 5G alınır mı?
11 alpoco al
Alınır ama poco x3 pro hayla gayet iyi. Poco x4 hakkında kötü yorumlar duymuştum.Öncelikle merhaba arkadaşlar, Xiaomi POCO X4 Pro 5G almayı düşünüyorum ama arkadaşlarıma sorduğumda birisi iyi al diyor. Birisi de Xiaomi aldım, pişman oldum diyor. Sizce ne yapmalıyım? Xiaomi POCO X4 Pro 5G alınır mı?
YESÖncelikle merhaba arkadaşlar, Xiaomi POCO X4 Pro 5G almayı düşünüyorum ama arkadaşlarıma sorduğumda birisi iyi al diyor. Birisi de Xiaomi aldım, pişman oldum diyor. Sizce ne yapmalıyım? Xiaomi POCO X4 Pro 5G alınır mı?
Xiaomi POCO X4 Pro 5G hakkında daha fazla bilgi edinmek için teknik özellikleri, incelemeleri ve kullanıcı yorumlarını araştırmanızı öneririm. Bu şekilde, cihazın sunduğu özellikler, performans, kullanıcı deneyimi ve fiyat dengesi gibi faktörleri değerlendirebilirsiniz. Ayrıca, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi göz önünde bulundurarak karar vermek de önemlidir.Öncelikle merhaba arkadaşlar, Xiaomi POCO X4 Pro 5G almayı düşünüyorum ama arkadaşlarıma sorduğumda birisi iyi al diyor. Birisi de Xiaomi aldım, pişman oldum diyor. Sizce ne yapmalıyım? Xiaomi POCO X4 Pro 5G alınır mı?
bütçe belirtmeden bizden öneri bekleme bütçeni söyle önerelimXiaomi telefonların geneli kaliteli, f/p, güzel kamerali oluyor. Pil süresi de gayet uzun. Pişman olacağını zannetmiyorum