Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar sabahdan beri araştırıyorum ilk başta Samsun Galaxy a10 alıcaktım fakat Xiaomi serilerine baktım da Samsunglara bin basar,
bütçeme uygun şu telefonu buldum :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sizce nasıl sıkıntı filan çıkarır mı fazla oyun oynamıcam sosyal medya ve 5-6 program

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
evet
Post automatically merged:

annemde kullanıyo çok memnun
sağol dostum teşekkürler bazıları kamerada veya başka şeylerde sarj da hızlı bitmesi gibi sorunlar yaşamış bende öyle şeyler yaşarım diye korktum az sonra gidip alıcam

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
şuan mi a2 kullanıyorum gayet memnunum ekranları gorilla falan hikaye adam en ufak şeyde kırılıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
gorilla glass 5 var sanırım benim ki de gorilla glass 5 ekranları sözde dayanıklı diyor en ufak şeyde çatladı benim masaya koydum

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
1 Yıldır kullanıyorum. Şarjı bitipte kapandığını hatırlamıyorum çünkü kapanmadı :D

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
1 Yıldır kullanıyorum. Şarjı bitipte kapandığını hatırlamıyorum çünkü kapanmadı :D
Teşekkürler fikrin için yarım saat içinde gideceğimde nerde satılıyor ?

hayallerim suya düştü vatanda yok teknosada yok mediamarkta var orda 2000 milyar arkadaşlar internette 1.400 arkadaşlar yardım edin mağazada bulamazmıyım 1.300-1.400e offf

Xiaomide güzel bir marka sadece bu telefon fiyat olarak işlemcisi daha iyi diyer özellikleri hemen hemen aynı
dostum xiaomi internette 1.300 civarı mağazalarda 2000 aşşa yok yani samsun galaxy a10 alcam heralde moralim bozuldu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...