Uzman Üye
hellwrab' Alıntı:HOCAM XİNCODE DOSYASINDA xincode.log bulamadıgım için hepsini gönderiyorum sorun çıkarırmı
nader11ndeu' Alıntı:hellwrab' Alıntı:HOCAM XİNCODE DOSYASINDA xincode.log bulamadıgım için hepsini gönderiyorum sorun çıkarırmı
eğer xingcode.log diye dosya yoksa zaten log yemiyorsunuz hocam. Eğer log yerseniz wolftü/xingcode3 klasörünün içinde xingcode.log diye dosya oluşur. Onu göndermeniz lazım diğerleri bir anlam ifade etmiyor.
OSMAN50505050' Alıntı:nader11ndeu' Alıntı:eğer xingcode.log diye dosya yoksa zaten log yemiyorsunuz hocam. Eğer log yerseniz wolftü/xingcode3 klasörünün içinde xingcode.log diye dosya oluşur. Onu göndermeniz lazım diğerleri bir anlam ifade etmiyor.
xm diye bi dosya var o olabilirmi bende oyle yazıyo
nader11ndeu' Alıntı:OSMAN50505050' Alıntı:xm diye bi dosya var o olabilirmi bende oyle yazıyo
xigncode.log olucak metin belgesi biçiminde. O değil. Eğer orda yoksa kardeşim log yememişsin demektir.
saltık' Alıntı:bendede aynısını veriyo neden acaba
abi benim windows 10 yılbaşı güncelliştirmesi var onu yapıyorum log hatası vermez demi
TSTRABOZN093' Alıntı:Nade11ndeu abi ben joygame klasörüne girdim orda log diye bitane not defteri vardı onu silince düzelecek mi?
Yardım Ettigin İçin EyvAllah
nader11ndeu' Alıntı:TSTRABOZN093' Alıntı:Nade11ndeu abi ben joygame klasörüne girdim orda log diye bitane not defteri vardı onu silince düzelecek mi?
Yardım Ettigin İçin EyvAllah
Konuyu okur musun kardeşim?
nader11ndeu' Alıntı:hellwrab' Alıntı:HOCAM XİNCODE DOSYASINDA xincode.log bulamadıgım için hepsini gönderiyorum sorun çıkarırmı
eğer xingcode.log diye dosya yoksa zaten log yemiyorsunuz hocam. Eğer log yerseniz wolftü/xingcode3 klasörünün içinde xingcode.log diye dosya oluşur. Onu göndermeniz lazım diğerleri bir anlam ifade etmiyor.
logta alıyorum yani log almassan o dosya yok demissin yukardakı arkadasımıza ben oyuna giriyorum 2-3 dk sonra log veriyor bazende girerken oyun acılmıyor yada oyuna girerken direk log veriyor baska biseyden dolayımı bu yoksa bu senin dedigin olay gibimi ? cevaplarsan sevinirm abimicememo12221' Alıntı:xigncode.log dosyası yok bende abi ismi farklımı veya simgesi felan ne atabılırmısın ?
micememo12221' Alıntı:xigncode.log dosyası yok bende abi ismi farklımı veya simgesi felan ne atabılırmısın ?
logta alıyorum yani log almassan o dosya yok demissin yukardakı arkadasımıza ben oyuna giriyorum 2-3 dk sonra log veriyor bazende girerken oyun acılmıyor yada oyuna girerken direk log veriyor baska biseyden dolayımı bu yoksa bu senin dedigin olay gibimi ? cevaplarsan sevinirm abimicememo12221' Alıntı:xigncode.log dosyası yok bende abi ismi farklımı veya simgesi felan ne atabılırmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?