Üye
Herkese merhaba, 5 gün önce valorant hilesi araştırırken discord.gg/phantomtr isimli bir discord sunucusu keşfettim.Bu sunucuya girip direkt olarak ticket açtım.Ticketta valorant hilesi aradığımı belirttim.Garde nickli şahıs bana ne kadar bütçem olduğunu sordu ben ise 1 günlük,1 haftalık veya 1 aylık olarak alınabilecek herhangi bir hileye verebileceğim maksimum bütçemi yazdım.Sonrasında Vio nickli şahıs(sunucu sahibi) bana bütçe belirtmemin bir şey ifade etmediğini ve 3 günlük , 1 haftalık ve 1 aylık ürünleri olduğunu belirtti ve 3 günlüğün şu kadar 1 haftalığın şu kadar ve 1 aylığın da şu kadar miktar olduğunu söyledi.Ben ise satılan ürünlerin fiyatının pahalı olduğunu belirterek en ucuz ürün olan hilenin 3 günlüğünü almak istediğimi söylediğimde ise bana laf cambazlığı yaparak 1 haftalık ürün almam için beni ikna etti.Hilenin 1 haftalığının 2700 lira olduğunu söyledikten sonra biraz pazarlık yapıldı ve 2200 e karar kılındı.2200 lirayı verdiği iban'a zaman kaybetmeden gönderdim.Sonrası şu şekilde: