aga bakıyorum da seninde fazla mesajın yok ilgini çekmiyo sanırım apexkankam biraz forumda kal insanlar bilgisayarlarında sorun yaşıyorlar yardım et sohbet bölümü var gir sohbet et kankam zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın yani emin ol insanlara da yardım et anonim olsakta yardımı hak ediyoruz 300 600 gibi sayılarla böyle koruma birşey seçmişler spam yapma teşekkürler deyip geçme kankam ban yersin flan işte
yok kankam ben apex oynamıyorumaga bakıyorum da seninde fazla mesajın yok ilgini çekmiyo sanırım apex
katılıyorumfixlenirse bidaha gelir. burası hep var. zaten anlık olarak buraya gelme diye kalıcı ol diye var yorum olayı
sanırım oyle bro 600 yorumda emek gerektirirdeliler gibi oynamak istiyorum ama 600 yorum da kim bilir ne zamana olur o zamana kadar fixlenir hile![]()
denicem teşekkürler!zaman çabuk geçiyor gerçekten biraz ilgilenin farkında bile olmuyosunuz
rica ederim dostum muhabbette edebilirsin güzel bir konu bulupdenicem teşekkürler!
bakınıyorum öyle gördüğümde yorum yapıyorumrica ederim dostum muhabbette edebilirsin güzel bir konu bulup
güleceğim yoktu kardeşim saolasınonaylı üye için SABAĞAAAA KADAĞĞ BURDAĞIYIZ
Olum yaaonaylı üye için SABAĞAAAA KADAĞĞ BURDAĞIYIZ