Ya Şuna Bi Bam Atın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
beyler gerek kalmadı ben halletim aramızda bu kouyuda çöpe atarsanız sevinirim Nader11 yada artık yetkili kişiler 

MemoryHackers

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bazı konular yanlış yere açılmış yardım konularını soru-cevap'a açmışsın ama zararı yok onun dışında bir şey göremedim ben

2'nizinde pek bir vukuatı yok ne bu anlaşmazlık kapayın konuyu

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
canberkbey3' Alıntı:
Önce bir girip kendi konularına göz atmanı tercih ederim

Ben benimkileri konturol ettim bi kendi konularna bak hep boş yok bu böyle olmuyo şu şöyle olmuyo boş konu 
2 cisi senlen tartışıp bam yemiycem :D

exBrowser' Alıntı:
Bazı konular yanlış yere açılmış yardım konularını soru-cevap'a açmışsın ama zararı yok onun dışında bir şey göremedim ben

:D inşallah bamlamazlar ::Dma adamın bi konularına bak anlarsın dedimizi biz konu bulcaz diye yırtıyoz adam boş konu açıp konu kasıyo

exBrowser' Alıntı:

Nasıl yani kardeş her önüne gelen öle boş konu acıp konu kascaksa biz niye uraşıyoz burda konu bulmaya

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
exBrowser' Alıntı:
Yardım konusu boş konu değildir cevap bulununca kitlenir çöpe taşınır çoğu yardım konusu

kardeş onumu diyom adam sürekli böyle konu acıyo ben acmışdım eskı çarımda da 1 konuda bam attılar hemde saçmada dehildi

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben niye böyle saçma bi cevap attım bilmiyorum tamamen devrik cümle örneği

Kapayın konuyu yoksa mod çağıracağım gereksiz yere konu açıp şuan mesaj kasıyorsunuz benide alet ettiniz xd

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
exBrowser' Alıntı:
Ben niye böyle saçma bi cevap attım bilmiyorum tamamen devrik cümle örneği

Kapayın konuyu yoksa mod çağıracağım gereksiz yere konu açıp şuan mesaj kasıyorsunuz benide alet ettiniz xd

Bende onu diyom çahırda kimi banlıycaksa banlasın artık adam hakkımızı yiyo boğazında kalır inş :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
JrDowney' Alıntı:
exBrowser' Alıntı:
Yardım konusu boş konu değildir cevap bulununca kitlenir çöpe taşınır çoğu yardım konusu

kardeş onumu diyom adam sürekli böyle konu acıyo ben acmışdım eskı çarımda da 1 konuda bam attılar hemde saçmada dehildi
Bak kardeşim ben ne seninle nede bir başkasıyla tartışmaya girmek istemiyorum.Ama şu anda senin konularına bakıyorum 4 konun virüs ile alakalı ya şunu banlatın konun boş bir konudur yetkililere özel bir mesaj gönderirsin onlarda o mesajı değerlendirirler anladın mı?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
canberkbey3' Alıntı:
JrDowney' Alıntı:
Bak kardeşim ben ne seninle nede bir başkasıyla tartışmaya girmek istemiyorum.Ama şu anda senin konularına bakıyorum 4 konun virüs ile alakalı ya şunu banlatın konun boş bir konudur yetkililere özel bir mesaj gönderirsin onlarda o mesajı değerlendirirler anladın mı?

tabi canım isim dehiştirme çok mantıklı konu bak işine şimdi ben bi kere nasıl yapacaklarını sölüyom sürekli suna yardım buna yardım demiyom bak işine şimdi senin yüzünden bam yiyemem

Üye
9 HİZMET YILI
adam hakklı canberk çok boş konu kasıyon hergün sürekli konu açıyon tamam yardım istiyonda sürekli yarım istenmez kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...