Kardeşim şuanda bir foruma girip bakar mısın adam kaç tane boş konu açmış diye?exBrowser' Alıntı:Seni de sürekli "Ya" kullanımından banlamasınlar xd
şaka maka banlanmıyorsa yoktur bir şeyi
canberkbey3' Alıntı:Önce bir girip kendi konularına göz atmanı tercih ederim
exBrowser' Alıntı:Bazı konular yanlış yere açılmış yardım konularını soru-cevap'a açmışsın ama zararı yok onun dışında bir şey göremedim ben
2'nizinde pek bir vukuatı yok ne bu anlaşmazlık kapayın konuyu
exBrowser' Alıntı:Bazı konular yanlış yere açılmış yardım konularını soru-cevap'a açmışsın ama zararı yok onun dışında bir şey göremedim ben
2'nizinde pek bir vukuatı yok ne bu anlaşmazlık kapayın konuyu
exBrowser' Alıntı:Yardım konusu boş konu değildir cevap bulununca kitlenir çöpe taşınır çoğu yardım konusu
exBrowser' Alıntı:Ben niye böyle saçma bi cevap attım bilmiyorum tamamen devrik cümle örneği
Kapayın konuyu yoksa mod çağıracağım gereksiz yere konu açıp şuan mesaj kasıyorsunuz benide alet ettiniz xd
Bak kardeşim ben ne seninle nede bir başkasıyla tartışmaya girmek istemiyorum.Ama şu anda senin konularına bakıyorum 4 konun virüs ile alakalı ya şunu banlatın konun boş bir konudur yetkililere özel bir mesaj gönderirsin onlarda o mesajı değerlendirirler anladın mı?JrDowney' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Yardım konusu boş konu değildir cevap bulununca kitlenir çöpe taşınır çoğu yardım konusu
kardeş onumu diyom adam sürekli böyle konu acıyo ben acmışdım eskı çarımda da 1 konuda bam attılar hemde saçmada dehildi
canberkbey3' Alıntı:Bak kardeşim ben ne seninle nede bir başkasıyla tartışmaya girmek istemiyorum.Ama şu anda senin konularına bakıyorum 4 konun virüs ile alakalı ya şunu banlatın konun boş bir konudur yetkililere özel bir mesaj gönderirsin onlarda o mesajı değerlendirirler anladın mı?JrDowney' Alıntı:kardeş onumu diyom adam sürekli böyle konu acıyo ben acmışdım eskı çarımda da 1 konuda bam attılar hemde saçmada dehildi
ErkanUlaş' Alıntı:sorun yok kardeşim yetkililere bildiriyorum