Yabancı arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yabancı bir mektup arkadaşı istiyorum ingilizcemi geliştirmek için bana yardımcı olabilecek bir tanıdıgınız ya da bir site var mıdır ? ( ücretli olmazsa çok iyi olur ona para çıkartamayabilirim)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
You can always try omegle. Just make sure to set the right tags for your liking, lol

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
orada her zaman yardım etmeye istekli insanlar var, çünkü büyük topluluklar var, İngilizceyi bu şekilde geliştirmenin zor olacağını biliyorum ...

Üye
7 HİZMET YILI
cep telefonunda pratık yapılacak bir suru program var onlardan ındır bence

Üye
5 HİZMET YILI
omegle üzerinden 10'dan fazla yabancı arkadaş ekledim instagramıma. ama dilin yetersizse bunu yapman çok zor. kendine güveniyorsan iletişime geçebileceksen aradığını omeglede bulursun hiç merak etme

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Cambly ile öğrenebilirsin karantina günlerinde iyi gider fakat benim sevgilim belçikalı ankarada yaşıyoruz 3 dil biliyor öyle öğrenmek daha kolay sevgili yapmanı veya arkadaş edınmeni tercih ederim içli dışlı daha kolay öğreniyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
iyi ingilizce bilen türk olsa olmazmı :) illaki yabancımı istiyorsun ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aslında hint forumlarına girmelisin dostum onlar çok fazla ingilizce konuşacak insan arıyor. bir de instagram tanışma sayfaları var tabii

Üye
5 HİZMET YILI
slo te puedo dar un consejo si escuchas canciones en ingles y buscas sus traducciones te ayudan mucho

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...