Aslında hem doğru hem değil bazen fightlarda yanında lulu zliean falan olunca skill yemediğin için belli oluyor istersen evade tuşu olan k yi sürekli aç kapa yaparak kafalarını karistirabilirsin report yemessen ban da yemessinScript ile yakalanmamak için önerdiğiniz ayar var mı? Kalista ile kite oto attığı için pek fark edilmez diye düşünüyorum?
hmm arada kaparsam şansım artar yani?Aslında hem doğru hem değil bazen fightlarda yanında lulu zliean falan olunca skill yemediğin için belli oluyor istersen evade tuşu olan k yi sürekli aç kapa yaparak kafalarını karistirabilirsin report yemessen ban da yemessin
hocam 5 kesin sayı mı yoksa tahmini mi dediniz?24 saat içinde 5 rapordan fazla alırsanız izlenmeye girersiniz o yüzden her gün 2-3 maç atacak şekilde oynayın derim.
dostum en az 6-7 hesap banlattım ve tahmini istatistik oluşturdum mesela en son yapılan ban dalgasında hesabım banlanmadı benim.hmm arada kaparsam şansım artar yani?
Post automatically merged:
hocam 5 kesin sayı mı yoksa tahmini mi dediniz?
Evet sağlar zaten banwaveden hangi sc olursa olsun ister paralı ister ücretsiz ban yiyoruz bizim istediğimiz rapor yemeden oynamak onun için ister aç kapa yapin ister counter jungle atmak için jungle oynayın (lane olmadığı için belli olması daha zor olur ) veya duonuzla beraber girinhmm arada kaparsam şansım artar yani?
çok teşekkür ederim, günde 3 maç script fixliyorum kendimi o zamandostum en az 6-7 hesap banlattım ve tahmini istatistik oluşturdum mesela en son yapılan ban dalgasında hesabım banlanmadı benim.
rakibin kestiği orman kamplarını uyarı veriyor ya o nu biraz gecikmeli veriyor değil mi yoksa kamp öldüğü anda mı uyarıyı veriyor ?Evet sağlar zaten banwaveden hangi sc olursa olsun ister paralı ister ücretsiz ban yiyoruz bizim istediğimiz rapor yemeden oynamak onun için ister aç kapa yapin ister counter jungle atmak için jungle oynayın (lane olmadığı için belli olması daha zor olur ) veya duonuzla beraber girin
Evet sağlar zaten banwaveden hangi sc olursa olsun ister paralı ister ücretsiz ban yiyoruz bizim istediğimiz rapor yemeden oynamak onun için ister aç kapa yapin ister counter jungle atmak için jungle oynayın (lane olmadığı için belli olması daha zor olur ) veya duonuzla beraber girinhmm arada kaparsam şansım artar yani?
kamp öldüğü an uyarı veriyor ama mesela kurtları midde kesmiş olabiliyorrakibin kestiği orman kamplarını uyarı veriyor ya o nu biraz gecikmeli veriyor değil mi yoksa kamp öldüğü anda mı uyarıyı veriyor ?
Bu konuda haklı olabilirsin.Script kullandığım 3 hesabım mevcut 2 si ban yemedi hardcore oynadığım ana hesabım ban yedi.Ban yiyen hesapta her oyun script olduğum anlaşılıyordu karşı takım tarafından.dostum en az 6-7 hesap banlattım ve tahmini istatistik oluşturdum mesela en son yapılan ban dalgasında hesabım banlanmadı benim.
aga kusursuz oynamamaya calıs ac kapa yaparak kafalarını karıstırabilirsinScript ile yakalanmamak için önerdiğiniz ayar var mı? Kalista ile kite oto attığı için pek fark edilmez diye düşünüyorum?