Yakalanmamak için ne yapmalıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Full rage oynuyorum. Space basar winlerim hiç dikkat etmem aman anlayacaklarmış falan, sadece son ban dalgasında ban yedim. Pişman da değilim yani aklım hala ypamadıklarımda :D

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sc evadeyi arada aç kapat yap öyle reportu azaltırsın başka türlü belli etmemek imkansız

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Karşındaki karaktere göre Evade kapatabilirsin. Mesela karşında Zeri varsa kapatmalısın Evade çünkü tüm q larını docluyor ve belli ediyor. Ama karşında Jhin varsa mesela tamamen açık oynayabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Evadeyi komple kapatmanızı öneririm belli eden en önemli özellik o çünkü.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben kullanırken dodgeu kapatıyorum genelde ihtiyacım olmuyor. Space bastıktan sonra dodge mekanigine odaklanabiliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hergün en fazla 3 maç atsan kafi.çünkü 4. veya 5. reportda incelemeye alınırsın ve yüksek ihtimal ban yersin.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka pek mümkünatı yok gibi ya bir şekilde belli oluyor kullandığın. bir de sc ler aşırı fazla arttığı için millet artık anlıyor yani ufacık bir hareketinden bile sc olduğunu.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Belli edince veya etmeyince bir sorun teşkil etmez script ud veya dt olması ile alakalı bir durum bu o yüzden belli etsen bile ban yemezsin ud kaldığı sürece

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Script ile yakalanmamak için önerdiğiniz ayar var mı? Kalista ile kite oto attığı için pek fark edilmez diye düşünüyorum?
banwawe gelirse %70-%80 ban yersin eğer injectlediysen ama eğer legit gamingden bahsediyorsan fightlarda olabildiğince k tuşunu bas çek yaparak oynayabilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dia 1+ eloya çıkıp çok fazla rapor yemediğin sürece banlanmazsın 2-3 maç art arda sc diyip raporlamaya başlarlarsa sup seç support herolarının çoğunda belli olmuyor onun haricinde özellikle master+ eloya çıkıp her maç rapor yersen manuel olarak bakıp banlayabiliyorlar yirmi küsür hesap kastım yüksek eloya ban wawe hariç scriptten sadece iki hesabım ban yedi maçın erken dakikaları anlaşılırsa evade kapatıp açıp oynamanı tavsiye ederim
2 şey soracağım, evade kapat aç ne demek?

supportta belli etmeyen hero ne var?

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aslında hem doğru hem değil bazen fightlarda yanında lulu zliean falan olunca skill yemediğin için belli oluyor istersen evade tuşu olan k yi sürekli aç kapa yaparak kafalarını karistirabilirsin report yemessen ban da yemessin
Sanmıyorum, atılan dodge un keskinliğinden anlaşılıyor. Mesela normal bir insan dodge atsa; bir doğru çizemez ama scriptin attığı her dodge bir doğru.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Mümkün olduğunca kılık değiştir, aktif olan her şeyi kullanma

Üye
2 HİZMET YILI
lol de ban yeme olasılıgı yuksekmi acaba ful acık kullanırsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...