Bence öyle düşünme çünkü oyun kamerasında gözüküyorScript ile yakalanmamak için önerdiğiniz ayar var mı? Kalista ile kite oto attığı için pek fark edilmez diye düşünüyorum?
Report yemesen tamamdırScript ile yakalanmamak için önerdiğiniz ayar var mı? Kalista ile kite oto attığı için pek fark edilmez diye düşünüyorum?
banwawe gelirse %70-%80 ban yersin eğer injectlediysen ama eğer legit gamingden bahsediyorsan fightlarda olabildiğince k tuşunu bas çek yaparak oynayabilirsin.Script ile yakalanmamak için önerdiğiniz ayar var mı? Kalista ile kite oto attığı için pek fark edilmez diye düşünüyorum?
2 şey soracağım, evade kapat aç ne demek?dia 1+ eloya çıkıp çok fazla rapor yemediğin sürece banlanmazsın 2-3 maç art arda sc diyip raporlamaya başlarlarsa sup seç support herolarının çoğunda belli olmuyor onun haricinde özellikle master+ eloya çıkıp her maç rapor yersen manuel olarak bakıp banlayabiliyorlar yirmi küsür hesap kastım yüksek eloya ban wawe hariç scriptten sadece iki hesabım ban yedi maçın erken dakikaları anlaşılırsa evade kapatıp açıp oynamanı tavsiye ederim
muazzam bir fikir saygı duruşuoynamamak
Sanmıyorum, atılan dodge un keskinliğinden anlaşılıyor. Mesela normal bir insan dodge atsa; bir doğru çizemez ama scriptin attığı her dodge bir doğru.Aslında hem doğru hem değil bazen fightlarda yanında lulu zliean falan olunca skill yemediğin için belli oluyor istersen evade tuşu olan k yi sürekli aç kapa yaparak kafalarını karistirabilirsin report yemessen ban da yemessin