Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar yakalanmayan kişiye özel bir hile yapmak mümkün müdür ? Her hile ban yedirtebilir ve yakalanabilir fakat tamamen kişiye özel bir şekilde kodlanmış bir hile asla ban yememe durumuna sahip midir ?
Mümkün değil hileyi aç kullanma genede lolün kara listesine eklenirsin ve eninde sonunda ban yersin ya 1 ay yada 1 2 yama sonra o şansına bağlı yani kişiye özel ban yedirtmeyen hile mümkün değil. Sebebi ise şu oyun dosyalarını bozduğu için hile lolün takibine takılırsın ve ban yersin ama eninde sonunda yersin
Banlanmaman mümkün değil ama şöyle bir detayı paylaşmak istiyorum. Hileyle yan hesabında oyun attıkça biraz da oyunda nelerin mümkün olduğunu görmeye başlıyorsun. Alınmaz sandığın farmların alınabildiğini dodge lanmaz dediğin skillerin dodgelanabildiğini görüyorsun mesela.
Hileyi yarı otomatik şekilde yan hesaplarda belirli bir süre kullandıktan sonra normal oyunumun güçlendiğini gördüm ben mesela, mekanikleri ciddi anlamda geliştiriyor scriptle oynamak. En azından bende bu etkiyi yaptı
öyle bir şey yok en ufak örnek makina tıklaması sen bir oyunda max 1000kere falan tıklıyorsan etrafa maçta yürümek için scriptler en az 1m kere tıklama yapıyor saniyede sistem bunu algılıyor