Yakın arkadaşa duygular beslemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok fena abayı yaktım gibi 6 senedir en yakın arkadaşım olur kendisi fakat son 1 ay kendisine böyle biraz tutuldum . Kıskanmaya başladım saçma sapan şeyleri . O da bana duygular besliyor ama sanırım onunki aşk değil güvenilecek biri tarzında . Aramızda lafın gelişi söylemek gerekirse sadece cinsel ilişki olmuyor . Benim bu dertten kurtulmam lazım. Söylersem kesin saçmalama biz arkadaşız cevabı gelecek . Var mı önerisi olan ya da daha önce bu durumu tecrübe edip , tecrübesini benimle paylaşacak arkadaş .

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sakın senden hoşlanıyorum diyip mahvetme kanka bu gelip geçiçi bişey büyük ihtimal son 1 ayad olduysa biraz sabret 4 5 ay geçer sonra umursamamaya çalış 6 yıllık arkadaş boş değil

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bir kez açılırsan hiçbir şey eskisi gibi olmaz ama bunun sonu iki uçlu, iyi de olabilir kötü de. Sadece açılınca her şeyin değişeceğini ve birbirinize asla 6 yıllık arkadaşlıktaki gibi bir gözle bakmayacağını bil. Bence biraz bekle, o da sana karşı bir şeyler hissediyorsa zaten sinyal vermeye başlar. Acele etme. Sabret.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İçinde kalacağına dışında konser olsun diye bir laf vardır. :kekw:

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Zaten onu sevdiğin için 6 senelik arkadaşlığı bitirecekse bırak gitsin arkadaş olup iyice tanımadan kim ile hayatı geçireceğini seçemesin

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Sevdigini söyle ondan sonra kuzenim veya arkadaşım telefonu elimden aldı yazdı kusura bakma dersin ters yaparsa. Kabul ederse kendinmiş gibi devam et.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
1 ayda bu kadar olduysa 2 3 ay sonra geçer. Açılıp, her şeyi mahvediyim deme

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bıcak sırtındasın allah kolaylık versın :)

Üye
4 HİZMET YILI
Bence açılırsan iki olası durum olacak, bu iyi olabilir ve bir şeyleri ileriye götürmeyi başardın ya da kötüye gidebilir ve arkadaşlık biraz garipleşebilir, ama açıkça konuşursan yapabileceğine inanıyorum. birlikte bir sonuca varmak için, sonuçta arkadaşlık zamanı birbirinizi iyi tanıyorsunuz

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
VSAn meselesi, hepsi bu, ona gerçeği söylemen ve ilişkiniz hakkında onunla konuşman gerekiyor, tereddüt etme yoksa tek kaybeden sensin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Yani yaşı büyük olgun biriyse o kadar çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. İnsanoğluyuz sonuçta kalp ota da konar.. Ama 6 senelik arkadaşlık söz konusu tüm şartların mükemmel gitmesi lazım. Sen genede bi kendini dizginlemeye bak geçmezse de olacağı varsa olur zaten.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
birader sakın onun sevdiğine emin olmadan seni seviyorum veya senden hoşlanıyorum gibi salak salak şeyler söyleme arkadaşlığınız mahvolmasın eğer sevdiğine emin olursan o zaman söyle bence

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok fena abayı yaktım gibi 6 senedir en yakın arkadaşım olur kendisi fakat son 1 ay kendisine böyle biraz tutuldum . Kıskanmaya başladım saçma sapan şeyleri . O da bana duygular besliyor ama sanırım onunki aşk değil güvenilecek biri tarzında . Aramızda lafın gelişi söylemek gerekirse sadece cinsel ilişki olmuyor . Benim bu dertten kurtulmam lazım. Söylersem kesin saçmalama biz arkadaşız cevabı gelecek . Var mı önerisi olan ya da daha önce bu durumu tecrübe edip , tecrübesini benimle paylaşacak arkadaş .
Kanka keşke demektense reddedilmeyi tercih et de ki ben sana son zamanlarda farklı duygular besliyorum ben seni seviyorum kararlı gözlerle bak utanma korkma söyle sonrası pişmanlık dolu zamanı geldiğinde sadece kendini üzersin inan bana kanka söyle sevdiğini söyle.

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
mutlu bir anında söyle yada bi anda evlenme teklif et yani yavaş yavaş söylersen muhtemlen reddeder yani evlenme abartı oldu ama anladın sen beni ayrıca bence dudağına yapış şuanki 3 yıllık sevgilimle böyle sevgili oldum git dudağına yapış seni seviyorum de kabul etmezse Napak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...