yaş kitlesi 20 ve üzeriyse yemez bu taktik kankaSevdigini söyle ondan sonra kuzenim veya arkadaşım telefonu elimden aldı yazdı kusura bakma dersin ters yaparsa. Kabul ederse kendinmiş gibi devam et.
Zaten 20 yaş üzeriyse böyle çocukca kendini ifade edememe olayları olmaz erkek adam dedigin sevdigini sevdigine açıkça söyleryaş kitlesi 20 ve üzeriyse yemez bu taktik kanka
27 malesefyaş kitlesi 20 ve üzeriyse yemez bu taktik kanka
Aynı düşüncedeyim. Kenara oturdum geçmesini bekliyorumAçılma gibi aptallık yapma 2 sonda kötü biter
Çok kötü bir durum ya. Aynı zamanda aşırı derecede saçmabıcak sırtındasın allah kolaylık versın
Kanka keşke demektense reddedilmeyi tercih et de ki ben sana son zamanlarda farklı duygular besliyorum ben seni seviyorum kararlı gözlerle bak utanma korkma söyle sonrası pişmanlık dolu zamanı geldiğinde sadece kendini üzersin inan bana kanka söyle sevdiğini söyle.Arkadaşlar çok fena abayı yaktım gibi 6 senedir en yakın arkadaşım olur kendisi fakat son 1 ay kendisine böyle biraz tutuldum . Kıskanmaya başladım saçma sapan şeyleri . O da bana duygular besliyor ama sanırım onunki aşk değil güvenilecek biri tarzında . Aramızda lafın gelişi söylemek gerekirse sadece cinsel ilişki olmuyor . Benim bu dertten kurtulmam lazım. Söylersem kesin saçmalama biz arkadaşız cevabı gelecek . Var mı önerisi olan ya da daha önce bu durumu tecrübe edip , tecrübesini benimle paylaşacak arkadaş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?