Yakın zamanda bi leptop alıcağım herhangi bir tavsiyeniz varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
4gb ram yetersiz kalabilir detaylı araştırma yapmanı tavsiye ederim

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Msı ge66 raıder önerıyorum hocam

Üye
4 HİZMET YILI
kankacım leptop ile oyunmu oynayacaksın? oyun için kullanacaksın masaüstü ; is , ödev , çalışma için kullanacaksan renderi iyi bir laptop al

Uzman Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
oyun için alacaksan alma kanka oyun bilgisayarı masaüstü'dür laptop'ların fanları çok küçük olduğunu için oyunlarda ısınıp bozuluyor veya yanıyor masaüstünde ortalama 5 fan olduğu için ve bu fanlar büyük o yüzden ısına gibi bir problemi olmuyor extra olarak laptoplar'da ki çipler küçük laptop 3050ti ile masaüstü 3050ti çok fark eder kısa süreli kullanımlarda fark etmeyebilirsin
Leptopu hem dışardaki işlerim için hemde oyun için alacağım, ondan dolayı leptop alacağım bem şu an 15k ya nasıl bi masa üstü alabilirim ki ?
Post automatically merged:

Msı ge66 raıder önerıyorum hocam
yani ben 15k demiştim ama

kankacım leptop ile oyunmu oynayacaksın? oyun için kullanacaksın masaüstü ; is , ödev , çalışma için kullanacaksan renderi iyi bir laptop al
evet oyun için ama masa üstü de alabilirim bi öneriniz olursa hem monitor hemde kasa olarak

oyun için alacaksan alma kanka oyun bilgisayarı masaüstü'dür laptop'ların fanları çok küçük olduğunu için oyunlarda ısınıp bozuluyor veya yanıyor masaüstünde ortalama 5 fan olduğu için ve bu fanlar büyük o yüzden ısına gibi bir problemi olmuyor extra olarak laptoplar'da ki çipler küçük laptop 3050ti ile masaüstü 3050ti çok fark eder kısa süreli kullanımlarda fark etmeyebilirsin
bi masa üstü pc önerebilirmisin monitor dahil

G770 bence gayet iyi bi tercih
vram sıkıntısı yaşarım diye korkuyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...