Leptopu hem dışardaki işlerim için hemde oyun için alacağım, ondan dolayı leptop alacağım bem şu an 15k ya nasıl bi masa üstü alabilirim ki ?oyun için alacaksan alma kanka oyun bilgisayarı masaüstü'dür laptop'ların fanları çok küçük olduğunu için oyunlarda ısınıp bozuluyor veya yanıyor masaüstünde ortalama 5 fan olduğu için ve bu fanlar büyük o yüzden ısına gibi bir problemi olmuyor extra olarak laptoplar'da ki çipler küçük laptop 3050ti ile masaüstü 3050ti çok fark eder kısa süreli kullanımlarda fark etmeyebilirsin
yani ben 15k demiştim amaMsı ge66 raıder önerıyorum hocam
evet oyun için ama masa üstü de alabilirim bi öneriniz olursa hem monitor hemde kasa olarakkankacım leptop ile oyunmu oynayacaksın? oyun için kullanacaksın masaüstü ; is , ödev , çalışma için kullanacaksan renderi iyi bir laptop al
bi masa üstü pc önerebilirmisin monitor dahiloyun için alacaksan alma kanka oyun bilgisayarı masaüstü'dür laptop'ların fanları çok küçük olduğunu için oyunlarda ısınıp bozuluyor veya yanıyor masaüstünde ortalama 5 fan olduğu için ve bu fanlar büyük o yüzden ısına gibi bir problemi olmuyor extra olarak laptoplar'da ki çipler küçük laptop 3050ti ile masaüstü 3050ti çok fark eder kısa süreli kullanımlarda fark etmeyebilirsin
vram sıkıntısı yaşarım diye korkuyorumG770 bence gayet iyi bi tercih