Yan hesapta script kullansam main hesap ban yer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar şu konuya açıklık getirelim lütfen bilen bilgisi olan varsa paylaşsın spam yapmayın ki görelim doğru bilgiyi.

Şimdi herkesin kafasında vardır bu soru. Yan hesapta script kullansam da main hesapta kullanmasam ama arada maine de giriş çıkış yapsam main hesapta ban yer mi? Yoksa sadece kullandığımız olan mı yer şuna biri lütfen açıklık getirsin eğer yerse bunu nasıl önleriz hextech onarım seti yeterli midir?

Üye
6 HİZMET YILI
sadece script i kullandıgın hesap ban yer seni ip olarak banlamıyorlar hesabını banlıyorlar ve geçmişine bakıyorlar main hesabında bir vukuat görmedikleri sürece banlamaları için bir sebepleri olmaz

zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ban yiyebilir bu arada temp temizle hilenin dosyalarini sil temiz bi lol kurulumu yap

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ban yeme ihtimali var çünkü sen fark etmesende lol bilgisayarındaki 3.parti yazılımları tarar sadece bilgisayarda yüklü olması bile yeterli olabilir ha yakalar yada yakalayamaz orası şans işi ama script kullandıkca ve tamamen script dosyalarını temizlemedikce ana carına girmeni önermem sonuç olarak lolün içersine işleyen bir program script

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
script bilgisayarına çeşitli dosyalar yükler lol bilgisayarındaki 3.parti yazılımları taradığı için ban yeme ihtimalin yüksek ama riske atmaya değermi bence değmez ama yetkili kişilerden net bir cevap almak gerekiyor.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ıp den ban yemiyor diye biliyorum kullandıgın hesabın ban yer biladerim

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
script bilgisayarın oyun dosyalarına falan kendini yedekler ise lol bazen tarama yapıyor o şekilde yiyebilirsin bunun güzel bi örneği kostum hilesinde vardı dosyalar kalıntı oluşturdu diye birçok kişi ban yedi. ama hileyi kullandıktan sonra temiz bir pach ile girersen sıkıntı çıkacağını düşünmem

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yemez oyuna müdahale etmesi lazım 3.partinin.

6 Years Scripter
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
yiyeceğini sanmıyorum dostum

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Lol de en az 10 hesap banlattım main hesabım birkere bile ban yemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...