Lol script kullansam bütün hesaplarım ban yer mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Konu hakkında forum da çok fazla bilgi ve konu var. Ben kendi adıma henüz main hesabıma girip normal oynayıp yan hesabım da SC ile oynuyorum. Yan hesabım ban yedi fakat ana hesap ta bir durum yok en azından şuana kadar olmadı

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yemez, niye yesin, oyuna bir etki etmiyorsa.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
lolde hwid ban yemiyorsun sadece kullandığın hesap yer

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oynayasına bağlı olarak ban yersin veya yemezsin demek daha doğru olur. Çok belli edersen illa ki manuel inceleme ile ban yiyebilirsiniz. Onun dışında ban yiyeceğini düşünmüyorum.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Sadece inject ettiğin hesapta ban yersin ama yinede kendini güvene almak istiyorsan dosyalarında bulunan script( hangisini kullanıyorsan ismi yazar zaten) klasörünü silebilirsin.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
arkadaşlar daha önce sc kullanmadım kullanmaya hevesim var fakat main hesabımda arada kaynar mı diye korkuyorum mesela yan hesapta scyi yan hesabımda açarak oynuyorum ama scyi açmadığım zaman main hesabımda oynuyorum bu durumda main hesabım ban yer mi bilgisayarda sc var diye
belirli bir kaynak üzerinde iz takip ediyolar o izi senin yan hesabındada görürlerse yeme olasılıgın var ama takma hayattında daha iyi hesap ın daha olabilir sen keyfine bak

Üye
4 HİZMET YILI
Sadece kullandığın hesap banlanır, eğer inject etmezsen main hesabına veya başka hesaplara bir şey olmaz

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
vallahi tamamen senin oynamana baglı eger ki iyi belli etmeden oynarsan ban yemezsin

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
yani benim windsharp kullandığım dönemlerde yaklaşık 20 hesabım ban yedi ama benim ana hesabıma bişey olmadı. senin de olacağını düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...