Yankı ve Dip Ses Temizleme-Ses Cızırtısı Giderme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba,Ben Kerem Eren Yankı ve Dip Ses Temizlemeyi anlattığım videoya hoşgeldiniz, ses cızırtısı nasıl giderilir ve yankı sesi nasıl giderilir hakkında, güzel,eğlenceli ve eğitim dolu bir video oldu. Videoyu sonuna kadar izlemeyi ve püf noktaları not almayı unutmayın iyi seyirler.

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Konu bilgili fakat voice meeter banana kullanıyorum gayet kolay yöntem ile iki adımda yapabiliyorum. Bence kalıcı bir cozum için tavsiye ederim. ama yine de başarılı

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
voicemod öneririm ben kullanıyorum arka sesleri kısıyor

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
benimde mikrofonum çok kaliteli değil işime yarar video teşekkürler bu arada ekstra krisp kullanabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Krisp Kullanabilirsin bence çok iyi çalışıyor

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kral mesela bunu ben overwolfta outplayed üzerinden video kaydediyorum ama mikrofon gürültü azaltma vesaire yok onun içinde direkt kaydederken mikrofonun sesini cızırtısını gürültüsünü azaltan program var mı hazır videoyu değilde anlık yapan

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bilgisayar kasadan gelıyor acaba motorumu hard dısk tenmı sorun var pek anlamadım benımde oyle oluyor :nopat:

Üye
3 HİZMET YILI
Herkes kaliteli bir Rode Mikrofonu yok. Benim de yok şuanlık elbette. Eğer sesinizi Audacity ile kayıt ediyorsanız dip ses temizleme programı ihtiyacınız yok. Bu işlemi kendi içerisinden yapabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka benim mikrofondada böyle dip ses var ama video çekmiyorum aynısını voicemeeter üzerinden gösterirsen çok daha yarırıma olur eğer biliyorsan çünkü
ben bir türlü voicemeeterı kullanamıyorum

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba,Ben Kerem Eren Yankı ve Dip Ses Temizlemeyi anlattığım videoya hoşgeldiniz, ses cızırtısı nasıl giderilir ve yankı sesi nasıl giderilir hakkında, güzel,eğlenceli ve eğitim dolu bir video oldu. Videoyu sonuna kadar izlemeyi ve püf noktaları not almayı unutmayın iyi seyirler.

ben yaşamadım böyle bir sıkıntı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
audacity ile yapmaya çalışmayın da geri kalan hepsi basitçe çözüyor sorunu

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Konu bilgili fakat voice meeter banana kullanıyorum gayet kolay yöntem ile iki adımda yapabiliyorum. Bence kalıcı bir cozum için tavsiye ederim. ama yine de başarılı

aynı sıkıntı bendede var

equalizer apo kullan bass kısma programı

voicemod öneririm ben kullanıyorum arka sesleri kısıyor

benimde mikrofonum çok kaliteli değil işime yarar video teşekkürler bu arada ekstra krisp kullanabilirsiniz

Krisp Kullanabilirsin bence çok iyi çalışıyor

kral mesela bunu ben overwolfta outplayed üzerinden video kaydediyorum ama mikrofon gürültü azaltma vesaire yok onun içinde direkt kaydederken mikrofonun sesini cızırtısını gürültüsünü azaltan program var mı hazır videoyu değilde anlık yapan

Aynı sorun bendede var

bilgisayar kasadan gelıyor acaba motorumu hard dısk tenmı sorun var pek anlamadım benımde oyle oluyor :nopat:

Herkes kaliteli bir Rode Mikrofonu yok. Benim de yok şuanlık elbette. Eğer sesinizi Audacity ile kayıt ediyorsanız dip ses temizleme programı ihtiyacınız yok. Bu işlemi kendi içerisinden yapabilirsin.

aynı şey banada oluyor ya

kanka benim mikrofondada böyle dip ses var ama video çekmiyorum aynısını voicemeeter üzerinden gösterirsen çok daha yarırıma olur eğer biliyorsan çünkü
ben bir türlü voicemeeterı kullanamıyorum

ben yaşamadım böyle bir sıkıntı

audacity ile yapmaya çalışmayın da geri kalan hepsi basitçe çözüyor sorunu
teşekkür ederim dostlar,umarım beğenmişsinizdir eğitimin bu 12.videosudur. Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın <3<3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...