ben yaşamadım böyle bir sıkıntıMerhaba,Ben Kerem Eren Yankı ve Dip Ses Temizlemeyi anlattığım videoya hoşgeldiniz, ses cızırtısı nasıl giderilir ve yankı sesi nasıl giderilir hakkında, güzel,eğlenceli ve eğitim dolu bir video oldu. Videoyu sonuna kadar izlemeyi ve püf noktaları not almayı unutmayın iyi seyirler.
Konu bilgili fakat voice meeter banana kullanıyorum gayet kolay yöntem ile iki adımda yapabiliyorum. Bence kalıcı bir cozum için tavsiye ederim. ama yine de başarılı
aynı sıkıntı bendede var
equalizer apo kullan bass kısma programı
voicemod öneririm ben kullanıyorum arka sesleri kısıyor
benimde mikrofonum çok kaliteli değil işime yarar video teşekkürler bu arada ekstra krisp kullanabilirsiniz
Krisp Kullanabilirsin bence çok iyi çalışıyor
kral mesela bunu ben overwolfta outplayed üzerinden video kaydediyorum ama mikrofon gürültü azaltma vesaire yok onun içinde direkt kaydederken mikrofonun sesini cızırtısını gürültüsünü azaltan program var mı hazır videoyu değilde anlık yapan
Aynı sorun bendede var
bilgisayar kasadan gelıyor acaba motorumu hard dısk tenmı sorun var pek anlamadım benımde oyle oluyor
Herkes kaliteli bir Rode Mikrofonu yok. Benim de yok şuanlık elbette. Eğer sesinizi Audacity ile kayıt ediyorsanız dip ses temizleme programı ihtiyacınız yok. Bu işlemi kendi içerisinden yapabilirsin.
aynı şey banada oluyor ya
kanka benim mikrofondada böyle dip ses var ama video çekmiyorum aynısını voicemeeter üzerinden gösterirsen çok daha yarırıma olur eğer biliyorsan çünkü
ben bir türlü voicemeeterı kullanamıyorum
ben yaşamadım böyle bir sıkıntı
teşekkür ederim dostlar,umarım beğenmişsinizdir eğitimin bu 12.videosudur. Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın <3<3audacity ile yapmaya çalışmayın da geri kalan hepsi basitçe çözüyor sorunu
nasıl bir sıkıntı ne sıkıntısıı?bu sıkıntı bendede vardı giderdim
Takipteyiz kral sıkıntı yok içeriklere devamteşekkür ederim dostlar,umarım beğenmişsinizdir eğitimin bu 12.videosudur. Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın <3<3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?