Yapay Zeka İfşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bir kaç gün önce düşündüğüm bir icerikti bilgilendirme için teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam ben bu münafığa inanıp indirmiştim nakit hackini filan ama aradan baya geçti 5 - 6 ay oluyor virüs taraması filan yaptım hiçbirşey yok bir sorun olur mu ? .Pcde 1 haftadan belli tuhaf olaylar oluyor arka planda form1 dosyası açılıyor ama ne hile ne de başka birşey açık bildiğin boş form1 dosyası açılıyor .

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bizim milletimiz ve zulunun yaş ortalaması mağlum bu sahtekar kişilere inanan güvenen bir çok kullanıcı vardır ve bu haberden sonra yine de inanan güvenen olacaktır.Yani bizim halkımıza bir durumu anlatsan bir kaç gün sonra veya harika bir videoyu izlediğinde kendisi de kullanmak istiyor daha sonrasında rat tarzı virüsler yiyebiliyorlar.Güvenmediğiniz yerden/yerlerden indirme yapmayınız.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Zaten Bu Tarz AntiCheat Sağlam Hilelerde zulu Battleye İle Korunuyor Artık Kimse Hile Yapamıyor Ama Yapılabilir Kim Yapar Bu İşi Bizden Daha İyi Bilenler Ben Şunu Söylemek İsterim Türklerin Yayınladığı Hiç Bir zulu Hack Videolarına İnanıpta Linkten Dosyayı İndirmeyin %100'ü Trojan

☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Zulaya Bildiri Attım Çözerler iNŞALLAH

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Hocam ben bu münafığa inanıp indirmiştim nakit hackini filan ama aradan baya geçti 5 - 6 ay oluyor virüs taraması filan yaptım hiçbirşey yok bir sorun olur mu ? .Pcde 1 haftadan belli tuhaf olaylar oluyor arka planda form1 dosyası açılıyor ama ne hile ne de başka birşey açık bildiğin boş form1 dosyası açılıyor .
bi bok olmaz çünkü o salak sadece vb.net le programı yapıyor bizim milletde inanıyor mala .D

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Zaten Bu Tarz AntiCheat Sağlam Hilelerde zulu Battleye İle Korunuyor Artık Kimse Hile Yapamıyor Ama Yapılabilir Kim Yapar Bu İşi Bizden Daha İyi Bilenler Ben Şunu Söylemek İsterim Türklerin Yayınladığı Hiç Bir zulu Hack Videolarına İnanıpta Linkten Dosyayı İndirmeyin %100'ü Trojan
Hile halen yazılıyor kardeşim. Sen yazılmıyor olarak biliyorsun. :)

cevap versene siteyi at :D
********** zulu yaz çıkar.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bende durduk yere report edilip ban yiyorum örnek vereyim önceki sene team fortress 2 oynuyodum durduk yere oyun ortasında vac ban yedim ve hiç bir suçum yoktu ve ben dünyanın eşyasını satın almıştım dayım hala bana kızıyo sen ban ı durduk yere yiyemessin diye

bu arada vac korumalı oyunlarda arka planda değişik değişik programlar çalıştırmayın yoksa vac yersiniz bende bunun yüzünden 2 tane yedim

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
bende durduk yere report edilip ban yiyorum örnek vereyim önceki sene team fortress 2 oynuyodum durduk yere oyun ortasında vac ban yedim ve hiç bir suçum yoktu ve ben dünyanın eşyasını satın almıştım dayım hala bana kızıyo sen ban ı durduk yere yiyemessin diye
Bi kabahatin vardır illa ki Valve durduk yere ban atmaz.

♥Ariana Grande♥
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Yapay zeka sitesine inanmayın bu adam hile diye virüslü dosyalar paylaşıyor.Şikayette bulunacağım!!

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
aga adamlar bide dior oldu 5 10 dk sonra b22 veriyor dior son videosunda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...