bi bok olmaz çünkü o salak sadece vb.net le programı yapıyor bizim milletde inanıyor mala .DHocam ben bu münafığa inanıp indirmiştim nakit hackini filan ama aradan baya geçti 5 - 6 ay oluyor virüs taraması filan yaptım hiçbirşey yok bir sorun olur mu ? .Pcde 1 haftadan belli tuhaf olaylar oluyor arka planda form1 dosyası açılıyor ama ne hile ne de başka birşey açık bildiğin boş form1 dosyası açılıyor .
Hile halen yazılıyor kardeşim. Sen yazılmıyor olarak biliyorsun.Zaten Bu Tarz AntiCheat Sağlam Hilelerde zulu Battleye İle Korunuyor Artık Kimse Hile Yapamıyor Ama Yapılabilir Kim Yapar Bu İşi Bizden Daha İyi Bilenler Ben Şunu Söylemek İsterim Türklerin Yayınladığı Hiç Bir zulu Hack Videolarına İnanıpta Linkten Dosyayı İndirmeyin %100'ü Trojan
********** zulu yaz çıkar.cevap versene siteyi at![]()
Bi kabahatin vardır illa ki Valve durduk yere ban atmaz.bende durduk yere report edilip ban yiyorum örnek vereyim önceki sene team fortress 2 oynuyodum durduk yere oyun ortasında vac ban yedim ve hiç bir suçum yoktu ve ben dünyanın eşyasını satın almıştım dayım hala bana kızıyo sen ban ı durduk yere yiyemessin diye
kardeşim ister inan ister inanma ama allah çarpsınki ne kabahatim var nede bir tür hilem var şimdi dayım görmüş yazdığım mesajı bana dediki sen arkada bi oyun daha açmıştın vac onu yanlış anladı dedi bana şimdiBi kabahatin vardır illa ki Valve durduk yere ban atmaz.
Olabilirkardeşim ister inan ister inanma ama allah çarpsınki ne kabahatim var nede bir tür hilem var şimdi dayım görmüş yazdığım mesajı bana dediki sen arkada bi oyun daha açmıştın vac onu yanlış anladı dedi bana şimdi