Yapay Zeka İfşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba. 1-2 gün önce Yapay Zeka adlı kanalın virüs paylaşımı yaptığı iddiası ile kanalı ve açıklarını araştırmaya başladım. Dün çekmiş olduğu bir video dikkatimi çekti. ********** adlı sitenin ücret ile sattığı Zulu hilesini ücretsiz veriyorum diye millete atıyor. **********'in admini ile konuştum adamın lisansı biteli 3-4 gün oluyormuş. Lisans bittikten sonra programı erişim mümkün değilmiş. Ama hilenin dün paylaşılması herşeyi ortaya koyuyor. Millete RAT dosyaları atıyor. Yapay Zeka adlı kanalın hiçbir videosuna inanmayın. Sizede videoları görseniz cazip gelir biliyorum ama videoların hepsi virüs dolu. Nefsinize hakim olsun. İndirdirmeyin, indirtmeyin. Daha çok sanal platformda paylaşın. Herkes görsün, öğrensin. Gerekli fotoğraflar ve videonun kendisi aşağıda mevcut.

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleme:
in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
bu adam tam bir it. bunun yüzünden pc çöktü formatladım.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kanka web sitesi var

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Legendary hacker var bide o da aynı şekilde herşeye trojen atıyor onada inanmayın

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gençler siber suçlara "BİMER" yazarak şikayet edebilirsiniz böyle köpekleri.. bunlara inananlara yazık valla girdim baktım videolarına 20-30 k izlenme var yorumlara çocuklar yok abi olmadı yenisini getir v.s diyor.. bunların bilinçlendirilmesi lazım!

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Gençler siber suçlara "BİMER" yazarak şikayet edebilirsiniz böyle köpekleri.. bunlara inananlara yazık valla girdim baktım videolarına 20-30 k izlenme var yorumlara çocuklar yok abi olmadı yenisini getir v.s diyor.. bunların bilinçlendirilmesi lazım!
Şikayet edildi kanka

ihbar.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...