Yapılabilecek en iyi yatırım nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şu anda yapılacak en iyi en verimli yatırım sizce hangisi? Altın Bitcoin vs. fark etmez.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
2 HİZMET YILI
Borsa oynamalısın bence

Moderatörün son düzenlenenleri:
Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yıllardır değişmeyen tek yatırım arsadır.
Albayla konuştum bana bir yahudinin evlenince bir kız çocuğu olduğunu söyledi ve o yavrusu için arsa aldığını ve 18 yaşına gelince de aldığı arsanın %1000 arttığını anlattı yahudiler paralarını hep mantıklı kullanıyorlar sana da bunu öneririm iyi forumlar, iyi geceler.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bence altın kanka borsa falan sıkıntı savaş çıktı bak anladın mı ? çakılabilirsin al altınını hiç yoktan paran erimez...

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
baba 100 binin üstünde paran varsa bankaya at %40 tan baslayan faiz oranı var aylık 3 4 bin havadan gelır yani 32 günlük vadede

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Halka arzlara katıl knk , ufakta olsa getirisi oluyor . Büyük yatırım için belirli fonlara ve hisselere bakabilirsin (uzun vadede) . Altın düşüşte ondan dolayı altını tercih eden pek yakınım yok bilgin olsun .

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
altın sadece değer korumaya yonelik olur dolar ise yıl sonunda 35 i rahat goruceği için az da olsa kara geçmek için dolar mantıklı

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Elinde yatirimlik Çok para varsa ev,az varsa banka mevduatı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
knk elindeki yatırımın büyüklüğüne göre değişir ve bu yatırımdan ne istediğine göre genel çaplı araştırmak lazım. Eğer uzun vadede paragetirsin istiyorsan değerlenecek yerderden arsa alınabilir, yükselişi kesin görünen şirketler var onlara borsa girilebilir ama mesela uzun vade kriptoya net bişey diyemem çünkü ülkeler daha tam olarak tanımadı eğer tanırlarsa kripto işi bambaşka yerlere gelir ama üskeler bunu istemez. helal haram konusunda ne düşünürsün bilmem ama mesela ev alıp kiraya vereceğine git faizeyatır daha mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Altinin 2024 de 2500 tl olacagi söyleniyor (yatirim tavsiyesi degildir) onuda bi degerlendirebilirsin

Üye
2 HİZMET YILI
halka arzdan hisse alabilirsin fakat o işe girmek istemiyosan bitcoin altın gibi kolay kazançlarla paranı katlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum sana bir muhasebeci olarak yapabileceğin en iyi yatırım hisse senedi almaktır

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hisse senedi alabilirsin paranı tl de tutmadığın her halde kardasın zaten :D

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Klasik değerli maden yatırımları cok uzun vadede kârlıdır ama insan ömrü maalesef bu kadar cömert değil.
Borsa ve kripto yatırımcılığı yüksek kazanç yüksek risk oranı getirir.
Arsa ve gayrimenkul yatırımları ise daima kazandıran ama fazla bütçe gerektiren yatırımlar oluyor buna göre tercihlerini yapmalısın hepsinin kendine has avantajlı ve dezavantajlı yanları var.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
knk altın dolara hiç girme hisseye gir , ben altın dolara girdim yerimde zıplıyorum arkadaşım hisse alarak parayı kırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...