Yapılabilecek en iyi yatırım nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
bence en büyük yatırım arsa yada güzel bi ülkede yaşamak :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şimdiye kadar altın ile yatırım yaptım hiç şaşmadım, hiçte zararlı çıkmadım (uzun vadede konuşuyorum.)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
borsa ve kripto işlerine girebilirsin kanka işi kaparsan güzel şeyler çıkabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Borsa 2024 ılk ceyregınde savasında etkısıyle buyuk darbe alıp btc ve altın dolar gibi yatırım aracları yukselecek diyolar. YTD

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence En iyi yatırım Al Sat kanka.
Araba al düşük yollu koy sat Welcome To Turkey :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence banka olaylarına girme derim çünkü bankadan alıcağım 3-5 kuruş seni idare edecek ama paranın değeri gidicek. En iyisi değerlenicek bir mal-mülk alman. Örneğin; arsa, araba, motor. Borsaya da girebilirsin ama iyice bir araştırmanı tavsiye ederim yatırım tavsiyesi değildir normalde :p

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
en iyiyatırımı emeklilik yatırımı dedikleri 15 yaşında part time işler sayesinde kenara 100 200 atarak bir vadeli hesap açıyorsun en az 5 yıl ve 50 yaşına kadar asla çekmiyorsun sadece para ekleyebilirsin. bu şekilde 50 yaşında özel olarak bir birikimyapmamış olsan bile 15 yaşındaki aptığınyatırım sana ev araba alabilecek. bunu birkaç yıl geç olsa da her zaman yapılabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
En iyisi kur değildir çünkü tr ekonomisinde paran ₺ olarak kalırsa bir süre sonra enflasyondan dolayı değer kaybeder kur'a yatırırsan paranın değeri sadece sabit kalır bir değer kazandığı olmaz yatırım olarak borsa ve arsa işlerine girebilirsin !YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...