Yaptığım YouTube editlerin izlenme durumu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Every time you think it’s over it’s not
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
selamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenme :D arkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
selamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenme :D arkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı
bu işte süreklilik çok önemli

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
algoritmaya girmen lazım 1 2 kere algoritmaya girersen artar kanka

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam bir çok sebebi var koyduğu müzik video kalitesi, vuruslar, kac kere tekrar oynatıldı, arkadaşına attı mı, zoom yapıp baktı mı, gibi bir sürü algoritması var büyük ihtimal ile yazdıklarımın hepsi onda olurken sende 1 tanesi belki tek oluyordur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hocam paylaştığın editlerin açıklama kısmına ve başlık kısmına etiket koymanı tavsiye ederim keşfete düşme ihtimalini yükseltir. Başarılı olursun umarım :)

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI

Merhaba @efsane5562

Sana bu konuda öneri sunacak olursam video adı altındaki etiketlerini Youtube'nin trend kısmında çıkan etiketler ile yakınlık göstertip olabildiğince çok etiket yapmalısın derim.

Videonu izledikten sonra Youtube'nin önerdiği "Buna benzer videolar" ya da "Şunları da izle" gibi kısımlarında videon ile alakasız şeyler çıkıyorsa etiketlemelerinde problemler olmuş olabilir. Gönderinin bilgilerine oyunun ismini eklemeyi unutma! ^_^

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
herkesin dikkatini çekecek bir başlık ve bir içerik yap knk mesela 15 saniyede 1v5 attım gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka bunun birsürü sebebi var youtube da eğitim videoları var bununla ilgili bi göz gezdir istersen kanalın adı neydi bu arada

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
1-2 yayıncıya donate atıp editimi izleyebilir misin diyorlar genelde , belki bu şekilde izleyici kasabiliyorlardır portfoy oluşturuyorlardır tam hakim değilim ama bir şekilde reklam yapman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka telegramda gruplar var senin gibi izleyicisinin artmasını izleyenler toplaşıp birbirlerinin videoalrını izliyor hepsinin izleyicisi artıyor. Karşılıklı açık bırakırsnız videolarınızı grupta bulduğun birisiyle . Benim arkadaşımın youtube vlog hesabı 2k aboneye kadar ulaşıp 4-5k izlenmeye başladı ve bu grup işlerini bıraktı hala aynı devam ediyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Diğer kanallarda kendi videolarına çekecek başlıklar atman lazım dostum

dc : kalesemawdlkamak
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka youtubede izlenme için taktikler var 1. başlıkları büyük harflerle yaz 2. düzenli bir şekilde video at 3. çekiliş falan yap daha çok izleniyor

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bir şekilde reklamını yapmalısın twitchte vs

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hocam thumbnail filanda önemli onun haricinde başlık da .

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kankam takipçi ve izlenme kasaabileceğin güzel siteler var onlar seni algoritmaya sokabilir.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
youtube a reklam vererek izlenmelerini artıranlar var hemde çok cuzi miktarlara öyle kitle kazanıp ilerleyebilirsin ya da çevren olması lazım baya tek tek reklam yapman lazım

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
youtube senin videolarını herkese göstermiyordur önce kısıtlı sayıda izleyiciye gösteriyor eğer beğeni like ve yorum alıyorsa izleyiceler abone oluyorsa, bu sefer aynı videoyu biraz daha fazla izleyici gösteriyor ve bu şekilde aşama aşama ilerliyor süreç

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
merahaba hocam giriş kısımları sonları dikkat et öğrenmeye bak öğrene öğrene daha güzel yaparsın

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Editlerini 2-3 dakikalık değil de youtube shorta uygun atarsan bence daha çok düşersin algoritmaya

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
videoların altına tag etiket koyman gerekiyor süreklilik önemli sadece tek platform zor olur tiktok da felan paylaş youtube yönlendir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...