Yaptığım YouTube editlerin izlenme durumu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
begenmeler yuksek olursa algoritmya girersin ve daha fazla izlenirsin aksi takdirde zor gibi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
selamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenme :D arkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı
Başarılar kral

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yeni videoların tutma olasılığı düşük eskisi gibi değil.
Onun shorts atmalısın ve atarkende arka arkaya 1 saat içerisinde 5-6 video at 1-2 tanesi tutar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sabır , zaman , iyi içerik bu 3ü olmazsa olmaz sen vazgecme devam et

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
plan program yapıp düzenli atarsan algoritmaya düşme şansın olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Açıklamaya etiket falan at; süresi uzun olmayan, sıkmayan içerikler üret.

Üye
3 HİZMET YILI
kanka süreklilik ve etiket kullanımı çok onemli etiketleri iyi seçmelisin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle Editlerinin Kalitesi Ve Csgo Ve Lol Hakkından Örnek Veriyorum Csgoda Güzel Bir Vuruş Yaptıysan Arkasına Güzel Bir Müzik Ve Müziğin Bass Anında Güzel Bir Montaj Yapabilirsen Harika Olur Ve Editlerinin İzlenmesi Artış Sağlayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dikkat çekici baslık ve kapak olmalı

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
doğru etiketler kullanman-çekici bir video başlığı ve resmi koyman-videonun ilgi çekici olması lazım. izleyenin gülmesi/gaza gelmesi/üzülmesi lazım

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
selamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenme :D arkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı
Kanka youtube instagram tiktok vb. Şeylerin keşfet algoritması çok farklı 1 2 hafta Sürekli video at illaki keşfet düşersin sıkıntı etme bendede öyle olmuştu cunki şuan bi attım 10k 20k izleniyor tek sorun pes etmememk

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bana kalırsa shorts videolar daha fazla tutuyor, çünkü sıkmıyor. 5 dakikalık kill montage yerine shorts tercihimdir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Reklamını belli bir ücret karşılığında instagram sayfalarına yaptırabilirsin editin güzelliğine göre izlenmen artacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yaptığın edit e bağlı insanlar severse like atıp yorum atarlar gittikçe daha fazla kişinin ekranında gözükür videon

Üye
3 HİZMET YILI
hesabın ne izleyelim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum youtube algoritması çok değişik, sen tek bir içerik yapmaya çalış ve short da atmaya özen göster.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
algoritmaya karşı savaş açan taktikleri uygula :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum devamlılık çok önemli başlarda izlenmelerin düşük olduğu için saatlerce emek harcasanda videoların tutmaz ama pes etmeyip devam edersen elbet takipçinde izlenmelerinde artıcaktır. Başarılar. :)

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bu işte sabır çok önemli. İzlenmelerin bir anda artmaz çok yavaş artar ama devam ettikçe illa ki artacaktır. Pes etme:peepoNice:

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Videonun içerği önemli olmasa bile etkileşimi güzel kazanmak gerekiyor( discord grupları , bazı websiteler) videonun izlenmesi ve etkileşim alması için yeterli olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...