Every time you think it’s over it’s not
Onaylı Üye
bu işte süreklilik çok önemliselamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenmearkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı
hocam paylaştığın editlerin açıklama kısmına ve başlık kısmına etiket koymanı tavsiye ederim keşfete düşme ihtimalini yükseltir. Başarılı olursun umarımselamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenmearkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı
selamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenmearkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı
kanka bunun birsürü sebebi var youtube da eğitim videoları var bununla ilgili bi göz gezdir istersen kanalın adı neydi bu aradaselamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenmearkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı
Kanka youtubede izlenme için taktikler var 1. başlıkları büyük harflerle yaz 2. düzenli bir şekilde video at 3. çekiliş falan yap daha çok izleniyorselamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenmearkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?