19 Ağu 2022 #41 kumarcini K Onaylı Üye Katılım 22 Tem 2022 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 22 3 HİZMET YILI youtube iş yapmıyo tiktoğa at
19 Ağu 2022 #42 Hasan Ergüven Onaylı Üye Katılım 17 Ağu 2022 Mesajlar 101 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 3 3 HİZMET YILI Clickbait dene belki işe yarar , youtube eğitim videoları çok işini görür bu arada bu alanda ilerlemek istiyorsan . Post automatically merged: 19 Ağu 2022 kdr5000' Alıntı: 1-2 yayıncıya donate atıp editimi izleyebilir misin diyorlar genelde , belki bu şekilde izleyici kasabiliyorlardır portfoy oluşturuyorlardır tam hakim değilim ama bir şekilde ****** yapman lazım Genişletmek için tıklayın ... Kanka onu yapmıyorlar twitch kullanıyorum şahsen benim izlediğim kanallar yapmıyor hatta chat e yazdıklarında banlıyorlar direkt
Clickbait dene belki işe yarar , youtube eğitim videoları çok işini görür bu arada bu alanda ilerlemek istiyorsan . Post automatically merged: 19 Ağu 2022 kdr5000' Alıntı: 1-2 yayıncıya donate atıp editimi izleyebilir misin diyorlar genelde , belki bu şekilde izleyici kasabiliyorlardır portfoy oluşturuyorlardır tam hakim değilim ama bir şekilde ****** yapman lazım Genişletmek için tıklayın ... Kanka onu yapmıyorlar twitch kullanıyorum şahsen benim izlediğim kanallar yapmıyor hatta chat e yazdıklarında banlıyorlar direkt