[Yardım] Aşırı Isınma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ASUS X550VX CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB HDD-GTX950M

bilgisayarım bu arkadaşlar. ne oynarsam oynayım 1 saate ısınmadan dolayı kapanıyor. ne yapmam lazım bilgisi olan var mı

Üye
6 HİZMET YILI
Kendi Kendi Çözebileceğin Bir Sorun Değil Tahminim Ekran Kartından Yana Kessinlikle Bir Tamirciye Götür Bilgisayarını Zorlama Lehimler Çatlayabilir

Eğer Sorunun Kaynağını Tespit Edersen Daha Çok Yardımcı Olabilirim :)

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
termal macun sıkıntını çözecekdir dostum benim laptoplar da aynı şekil kapanıyordu hem termal macun değiştir hemde hava izgaralarını temizle sıkıntın eminim gidecektir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum direkolarak gümüş ve silikon bazlı termal macunlar var bundan bir tane al kaliteli olsun biraz pahalıdır ama en az 5 yıl kurumadan kullanırsın

Cpunun cok ısınması termal macuna bağlıdır 6 ayda bir degiştirmek gerekli cpunun üzerindeki masaüstü ise metal ızgara
Parçayı laptop ise bakıfr boruları ve fan filtresini her zaman temiz tut
♥♥♥

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İşlemci hızın oldukça düşük bu sistemde dar boğaza sebep veriyor bence. Ayrıca böyle bir sisteme HDD takmak biraz mantıksız :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ilk olarak netten ısı değerlerini ölçen programlardan herhangi birini indirip bilgisayarının ısı değerlerine bak öğren.
ayrıca laptoplar kolay ısınan bilgisayarlardır o yüzden olabildiğince fanın olduğu yeri açık tutmaya çalış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...