[Yardım] Aşırı Isınma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ASUS X550VX CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB HDD-GTX950M

bilgisayarım bu arkadaşlar. ne oynarsam oynayım 1 saate ısınmadan dolayı kapanıyor. ne yapmam lazım bilgisi olan var mı

Üye
6 HİZMET YILI
Kendi Kendi Çözebileceğin Bir Sorun Değil Tahminim Ekran Kartından Yana Kessinlikle Bir Tamirciye Götür Bilgisayarını Zorlama Lehimler Çatlayabilir

Eğer Sorunun Kaynağını Tespit Edersen Daha Çok Yardımcı Olabilirim

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
termal macun sıkıntını çözecekdir dostum benim laptoplar da aynı şekil kapanıyordu hem termal macun değiştir hemde hava izgaralarını temizle sıkıntın eminim gidecektir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum direkolarak gümüş ve silikon bazlı termal macunlar var bundan bir tane al kaliteli olsun biraz pahalıdır ama en az 5 yıl kurumadan kullanırsın

Cpunun cok ısınması termal macuna bağlıdır 6 ayda bir degiştirmek gerekli cpunun üzerindeki masaüstü ise metal ızgara
Parçayı laptop ise bakıfr boruları ve fan filtresini her zaman temiz tut
♥♥♥

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İşlemci hızın oldukça düşük bu sistemde dar boğaza sebep veriyor bence. Ayrıca böyle bir sisteme HDD takmak biraz mantıksız

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ilk olarak netten ısı değerlerini ölçen programlardan herhangi birini indirip bilgisayarının ısı değerlerine bak öğren.
ayrıca laptoplar kolay ısınan bilgisayarlardır o yüzden olabildiğince fanın olduğu yeri açık tutmaya çalış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...