CSGO İçin Charms olayı 2 şekilde yapılabilir. İlk olarak şu bilgiyi vereyim bildiğim kadarı ile C# için bir hooking olayı mümkün değil veya mümkünse bile bundan benim haberim yok (büyük ihtimal benim haberim yok). CSGO için clrRenderer kullanarak bir charms gibi bir şey yapılıyor ki yaptım da. Ama istediğin gibi olacağını düşünmüyorum. İstediğin gibi böyle paralı hilelerdeki gibi olabilmesi için shellcode injection denen bir method var. Onu kullanabilirsin fakat biraz uzun sürer ve zahmetli olur. Wallhack dediğin externalde ya overlay olarak yani ekstra bir form oluşturup o forma kare kare çizersin veya GlowESP denen ve oyunun dormant mekaniğinde bulunan ve isHLTV Spooflayarak da elde edebileceğin bir hile yapabilirsin. Aimbot içinse gereken bir angel clamper methodu, gerekli offsetler ve biraz da matematik bilgisi. Şimdi ilk olarak senin aklında olması gereken bir kaç şey var:,
1- ViewAngel sadece X-Y kordinatını kullanır ve 2 boyutludur.
2- WorldToScreen Hazırlaman Gerek Yani Oyundaki 3D Mekaniği kodlamaya hazır getirmek amacı ile.
3- Adamların Oyundaki Yerleri 3 Boyutludur ve Bunlar X,Y ve Z dir. Sana bunları kısaca şöyle anlatabilirim:
*Yukarı - Aşağı (Y)
*Sağ - Sol (X)
*İleri - Geri (Z)
Ama Bunları Adama Kitlenme Amacı İle ViewAngel'a aktardığın durumda Z ' ye 0 vermen gerekicek. Bu World2Screen dediğimiz olayı Kutu çizdirmek için de kullanıcaksın (eğer istersen tabii ki). Orada da Z yi uzaklık olarak alacağın için kutunun büyüklüğünü ve yazıların fontunu belirlemede işine yarayacaktır.
Adamla olan uzaklığını hesaplama, hata engelleme için çok fazla matematik formülü gerekicek. Misal, bir adam ile olan uzaklığını hesaplamak için en basidinden kordinat düzleminde 2 nokta arasındaki uzaklığı alma formülü işine yarayacaktır:
Buna z kordinatını da + (x2 - y2)Karesi olarak da ekleyebilirsin. Misal bununla adam ile senin arandaki uzaklığı hesaplarsın. Çok basit 9. sınıfta öğretilen bir formül...
Bir gün bunu uzun uzun anlatan bir konu yazarım fakat şu anda bu senin için gerekli algoritmayı kurma ve oyuna uyarlama konusunda.
NOT: External Charms'da Elde edebileceğin (ShellCode'siz) Maksimum Görüntü Şudur:
İyi Forumlar.