[Yardım] C# Memory Hacking

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle okuyan ve cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Kısa kesicem konu başlığındanda anlaşıldığı üzere memory hacking konusunda yardıma ihtiyacım var.
Forumu araştırdım fakat cidden yardımcı olacak çok fazla konu yok, paylaşılan konular var fakat çoğu kod içerikli ve açıklamaları yetersizdi.
Kodlama bilgim çok ileri düzeyde olmasa bile var algoritma ve programlama konusunda eğitim aldım. Fakat tahmin ettiğiniz gibi oyun hacklemeyi okulda öğretmiyorlar.
Pointer ve Offset bulmayı bunlarla offline oyunlarda trainer yapabiliyorum fakat amacım, örneğin CS:GO da kendi wallhackımı yada aimbotumu kodlamak.
Mantığını öğrenebileceğim, paylaşabileceğiniz açıklamalı herhangi bir kod, yada kaynak varsa incelemeyi çok isterim.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Onu burada bulamazsın youtubede bazı yabancı kanallar var izleyebilirsin c++ ile

const keytr = require('keytr.js');
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Forumda tüm bilgiler mevcut bakabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Onu burada bulamazsın youtubede bazı yabancı kanallar var izleyebilirsin c++ ile
C# ile yapmamın yolu yokmudur acaba? Çünkü C++ ile yapılan herşeyi C# ile yapabileceğimi söyleyen iyi bir yazılımcı tanıdığım vardı.
Forumda tüm bilgiler mevcut bakabilirsiniz.
Belirttiğim gibi bulamadım eğer bildiğin bir kaynak sayfa konu mesaj vb.. herhangi birşey varsa belirtirsen sevinirim.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
C# ile yapmamın yolu yokmudur acaba? Çünkü C++ ile yapılan herşeyi C# ile yapabileceğimi söyleyen iyi bir yazılımcı tanıdığım vardı.

Belirttiğim gibi bulamadım eğer bildiğin bir kaynak sayfa konu mesaj vb.. herhangi birşey varsa belirtirsen sevinirim.
KEYTR
BENDE Buradakilerle Olmaz Eski Ve Fix Çoğu

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
C# İLE CHAMS YAPAN PEK GÖRMEDİM AMA C# İLEDE YAPILIYOR FAKAT BUNUN İÇİN C++ DAHA UYGUN AMA AİMBOT ESP YAPMAK İSTERSEN C# İŞİNİ GÖRÜR.
C# İLE external Bir hile yapabilirsin. bunu yapabilmen içinde oyundaki güncel classları bulman lazım CLASS ne diye soracak olursan ;classın içinde xyz(kordinat) var mesela bu xyz world to screen yaparak adamın ekranındaki konumunu bularak o konuma bir kutu çizdirebilirsin.
sana önerim ; yabancı kaynaklarda daha iyi anlatılıyor türkçe pek birşey bulamazsın.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
@CauS efendim bu yöntemi youtuba da ne diye aratabiliriz acaba? AssaultCube'da elimde x,y,z kodları var ama ne yapabileceğimk bilmiyorum?

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
C# İLE CHAMS YAPAN PEK GÖRMEDİM AMA C# İLEDE YAPILIYOR FAKAT BUNUN İÇİN C++ DAHA UYGUN AMA AİMBOT ESP YAPMAK İSTERSEN C# İŞİNİ GÖRÜR.
C# İLE external Bir hile yapabilirsin. bunu yapabilmen içinde oyundaki güncel classları bulman lazım CLASS ne diye soracak olursan ;classın içinde xyz(kordinat) var mesela bu xyz world to screen yaparak adamın ekranındaki konumunu bularak o konuma bir kutu çizdirebilirsin.
sana önerim ; yabancı kaynaklarda daha iyi anlatılıyor türkçe pek birşey bulamazsın.
Cevabın için çok teşekkür ederim aklıma takılan konulara açıklık getirdin. Birde yabancı kaynaklarda ne diye bulabileceğimi söylersen çok büyük sevap işlersin reis :D

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
CSGO İçin Charms olayı 2 şekilde yapılabilir. İlk olarak şu bilgiyi vereyim bildiğim kadarı ile C# için bir hooking olayı mümkün değil veya mümkünse bile bundan benim haberim yok (büyük ihtimal benim haberim yok). CSGO için clrRenderer kullanarak bir charms gibi bir şey yapılıyor ki yaptım da. Ama istediğin gibi olacağını düşünmüyorum. İstediğin gibi böyle paralı hilelerdeki gibi olabilmesi için shellcode injection denen bir method var. Onu kullanabilirsin fakat biraz uzun sürer ve zahmetli olur. Wallhack dediğin externalde ya overlay olarak yani ekstra bir form oluşturup o forma kare kare çizersin veya GlowESP denen ve oyunun dormant mekaniğinde bulunan ve isHLTV Spooflayarak da elde edebileceğin bir hile yapabilirsin. Aimbot içinse gereken bir angel clamper methodu, gerekli offsetler ve biraz da matematik bilgisi. Şimdi ilk olarak senin aklında olması gereken bir kaç şey var:,

1- ViewAngel sadece X-Y kordinatını kullanır ve 2 boyutludur.
2- WorldToScreen Hazırlaman Gerek Yani Oyundaki 3D Mekaniği kodlamaya hazır getirmek amacı ile.
3- Adamların Oyundaki Yerleri 3 Boyutludur ve Bunlar X,Y ve Z dir. Sana bunları kısaca şöyle anlatabilirim:
*Yukarı - Aşağı (Y)
*Sağ - Sol (X)
*İleri - Geri (Z)
Ama Bunları Adama Kitlenme Amacı İle ViewAngel'a aktardığın durumda Z ' ye 0 vermen gerekicek. Bu World2Screen dediğimiz olayı Kutu çizdirmek için de kullanıcaksın (eğer istersen tabii ki). Orada da Z yi uzaklık olarak alacağın için kutunun büyüklüğünü ve yazıların fontunu belirlemede işine yarayacaktır.
Adamla olan uzaklığını hesaplama, hata engelleme için çok fazla matematik formülü gerekicek. Misal, bir adam ile olan uzaklığını hesaplamak için en basidinden kordinat düzleminde 2 nokta arasındaki uzaklığı alma formülü işine yarayacaktır:
geo_1866.gif

Buna z kordinatını da + (x2 - y2)Karesi olarak da ekleyebilirsin. Misal bununla adam ile senin arandaki uzaklığı hesaplarsın. Çok basit 9. sınıfta öğretilen bir formül...

Bir gün bunu uzun uzun anlatan bir konu yazarım fakat şu anda bu senin için gerekli algoritmayı kurma ve oyuna uyarlama konusunda.

NOT: External Charms'da Elde edebileceğin (ShellCode'siz) Maksimum Görüntü Şudur:
gElXmqy.jpg

İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...