byTT' Alıntı:chrome varsayılanmı kontrol et zenmate gibi program varsa kaldır eklentileri kaldır
Korse47' Alıntı:byTT' Alıntı:chrome varsayılanmı kontrol et zenmate gibi program varsa kaldır eklentileri kaldır
Herşeyi Yaptım Olmuyor !!
Bütün Tıklıyom Yapıyom Ediyom Olmuyor..!!![]()
ohhh Wolla Oldu Nasıl Yaptım Bilmiyom :byTT' Alıntı:Korse47' Alıntı:byTT' Alıntı:chrome varsayılanmı kontrol et zenmate gibi program varsa kaldır eklentileri kaldır
Ö.m alpemix ver
Korse47' Alıntı:ohhh Wolla Oldu Nasıl Yaptım Bilmiyom :byTT' Alıntı:Korse47' Alıntı:byTT' Alıntı:chrome varsayılanmı kontrol et zenmate gibi program varsa kaldır eklentileri kaldır
Ö.m alpemix verQWEQ Çok Sevindim La
![]()
byTT' Alıntı:Korse47' Alıntı:ohhh Wolla Oldu Nasıl Yaptım Bilmiyom :byTT' Alıntı:Korse47' Alıntı:byTT' Alıntı:chrome varsayılanmı kontrol et zenmate gibi program varsa kaldır eklentileri kaldır
![]()
tebrik ederim şimdi git base tarama
İzMRLi35™' Alıntı:byTT' Alıntı:Korse47' Alıntı:ohhh Wolla Oldu Nasıl Yaptım Bilmiyom :byTT' Alıntı:Korse47' Alıntı:Herşeyi Yaptım Olmuyor !!
![]()
BEN ALPEMİX VERSEM BANA YAPARMISIN BENDE YAPAMADIM ?
byTT' Alıntı:İzMRLi35™' Alıntı:byTT' Alıntı:Korse47' Alıntı:ohhh Wolla Oldu Nasıl Yaptım Bilmiyom :byTT' Alıntı:Ö.m alpemix verQWEQ Çok Sevindim La
![]()
BEN ALPEMİX VERSEM BANA YAPARMISIN BENDE YAPAMADIM ?
Ö.m. at