Bu işe yaramaz ise ve Klavye mouse n tak kullan özelliği yok ise güvenli modda çalıştırıp driver kur ve yeniden başlatklavyeyi ve mauseyi çıkar yenıden baslat şifre ekranında geri tak düzelecektir
Bu da kolay uygulanabilecek seçecenek ama tak kullan değil ise driver yüklemen şartSana önerim sanal klavye ile girişini yap sonra Aygıt Yöneticisi altından klavye ve giriş aygıtlarında olanları kaldır.
Tekrar tanıt
Kolay modu nasıl acicam Windows 8 pcBu işe yaramaz ise ve Klavye mouse n tak kullan özelliği yok ise güvenli modda çalıştırıp driver kur ve yeniden başlat
Post automatically merged:
Bu da kolay uygulanabilecek seçecenek ama tak kullan değil ise driver yüklemen şart
Güvenli modu pardonKolay modu nasıl acicam Windows 8 pc
Güvenli modu pardonKolay modu nasıl acicam Windows 8 pc
mouse ve klavyeyi çek tekrar tak düzelir belkiArkadaşlar daha demin pcyi yeniden baslattim pcyi yeniden başlatmadan önce bir sorunum yoktu fakat yeniden başladıktan sonra pcde Windows şifre ekranında ne klavye çalışıyor ne mouse ışıkları yanıyor ama bir tuşa basmıyor başka bir şeye taktım klavye ve mouseyi orada çalışıyorlar PC açılırken de görüyor çalışıyor ikiside fakat şifre ekranında ışıkları yanmasına rağmen bir şeye basamiyorum fare de ekrana gelmiyor sorun fare ve klavyede değil çünkü ikisini de denedim farklı yerde gayet temiz çalışıyorlar ne yapmam gerekiyor
Kanka aradım bulamadım be sen bulursan atsana bana kafayı yicem yoksaYa kardeşim bak Youtubede var bunun çözümü bende de oldu aynısı vallahi bulamazssan senin için bulurum
Kanka laptopsasa touch padla aygit yoneticinse gir kaldir bida sonra geri tak düzelir belkiArkadaşlar daha demin pcyi yeniden baslattim pcyi yeniden başlatmadan önce bir sorunum yoktu fakat yeniden başladıktan sonra pcde Windows şifre ekranında ne klavye çalışıyor ne mouse ışıkları yanıyor ama bir tuşa basmıyor başka bir şeye taktım klavye ve mouseyi orada çalışıyorlar PC açılırken de görüyor çalışıyor ikiside fakat şifre ekranında ışıkları yanmasına rağmen bir şeye basamiyorum fare de ekrana gelmiyor sorun fare ve klavyede değil çünkü ikisini de denedim farklı yerde gayet temiz çalışıyorlar ne yapmam gerekiyor
please write in english that i can understandyuvarlak soketli klavye bul onla dene
Genelde f8 tuşu ile açılır ama bazı pc lerde nadirde olsa değişik olabiliyorKolay modu nasıl acicam Windows 8 pc
Güvenli modu pardon
Güvenli modu pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?