5 Şub 2016 #1 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI 30 dk öncesine kadar normal giriyordum siteye sonra pc ye reset attım girmemeye başladı zenmateden giriyorum sebebi nedir teşekkür ederim. Konuyu Kapatabilirsiniz Sorun Düzeldi Format Attım.
30 dk öncesine kadar normal giriyordum siteye sonra pc ye reset attım girmemeye başladı zenmateden giriyorum sebebi nedir teşekkür ederim. Konuyu Kapatabilirsiniz Sorun Düzeldi Format Attım.
5 Şub 2016 #2 desthur Lord_Of_Recep Uzman Üye Katılım 31 Ara 2015 Mesajlar 165 Tepki puanı 11 Ödüller 9 Yaş 29 10 HİZMET YILI Abi eyer okursan bendede şöyle bi hata veriyor giremiyorum hileye Guncelleme Kontrolu Yapiliyor.. Yeni Bir Guncelleme Bulundu. Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <!DOCindirilen Dosya Adi : MHLoader<!DOCTYPE htLutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz. Config Ayarlarinizi Kontrol Ediniz. Baglanti Hatasi : Hata kodu = 0xaf33dc Oyla 0 Olumsuz oyla
Abi eyer okursan bendede şöyle bi hata veriyor giremiyorum hileye Guncelleme Kontrolu Yapiliyor.. Yeni Bir Guncelleme Bulundu. Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <!DOCindirilen Dosya Adi : MHLoader<!DOCTYPE htLutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz. Config Ayarlarinizi Kontrol Ediniz. Baglanti Hatasi : Hata kodu = 0xaf33dc
5 Şub 2016 #3 WolfHack10 W Üye Katılım 20 Ara 2015 Mesajlar 20 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI desthur kardeşim bendede öyle diyor onu çözmeye çalışıyorum bende. Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Şub 2016 Konuyu başlatan #4 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI kardeşim bnm hile ile sıkıntım yok siteye giriş yapamıyorum bu yazıyor ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Şub 2016 #5 WolfHack10 W Üye Katılım 20 Ara 2015 Mesajlar 20 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Beyler ben anladım yeni bir güncelleme gelecekti V7.7.2 diye onu kodluyor olabilirler o yüzden giriş olmuyor önceden bendede öyle olmuştu 1 2 saate düzelmişti kodlama eğer biterse yarın paylaşılır ve bu akşam sorun düzelebilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
Beyler ben anladım yeni bir güncelleme gelecekti V7.7.2 diye onu kodluyor olabilirler o yüzden giriş olmuyor önceden bendede öyle olmuştu 1 2 saate düzelmişti kodlama eğer biterse yarın paylaşılır ve bu akşam sorun düzelebilir.
5 Şub 2016 #6 WolfHack10 W Üye Katılım 20 Ara 2015 Mesajlar 20 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Desthur az önce paylaştılar kodlayıcılar devredışı bırakmışlar güncelleme yokmuş hilede sorun yok yani Oyla 0 Olumsuz oyla
Desthur az önce paylaştılar kodlayıcılar devredışı bırakmışlar güncelleme yokmuş hilede sorun yok yani
5 Şub 2016 Konuyu başlatan #7 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Bilmiyorum işte adminler baksa bi gooleye memoryhackers.org yazıyom bu çıkıyo ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Oyla 0 Olumsuz oyla
Bilmiyorum işte adminler baksa bi gooleye memoryhackers.org yazıyom bu çıkıyo ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
5 Şub 2016 Konuyu başlatan #8 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Hatayı çözen varmı Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Şub 2016 Konuyu başlatan #9 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Admin abilerim bakarmısnız siteye giremiyorum zenmateden giriyorum bu yazıyor ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Oyla 0 Olumsuz oyla
Admin abilerim bakarmısnız siteye giremiyorum zenmateden giriyorum bu yazıyor ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
5 Şub 2016 #10 sahinkaan S Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 142 Tepki puanı 0 Ödüller 7 Yaş 28 10 HİZMET YILI Cvp: Yardım Edermisiniz (İnternet) Zenmate ip adresi değiştirir kullanma sonra dene girecektir birde hilede şuan bakım var boşuna girmeye çalışmayın Oyla 0 Olumsuz oyla
Cvp: Yardım Edermisiniz (İnternet) Zenmate ip adresi değiştirir kullanma sonra dene girecektir birde hilede şuan bakım var boşuna girmeye çalışmayın
5 Şub 2016 Moderatör #11 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI system32 deki drivers etc nin içindeki host dosyasını silerseniz sorun düzelecektir. Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Şub 2016 Konuyu başlatan #12 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: RE: Yardım Edermisiniz (İnternet) Nader11ndeu' Alıntı: system32 deki drivers etc nin içindeki host dosyasını silerseniz sorun düzelecektir. Genişletmek için tıklayın ... olmadı başkanım tw bakın isterseniz Oyla 0 Olumsuz oyla
Cvp: RE: Yardım Edermisiniz (İnternet) Nader11ndeu' Alıntı: system32 deki drivers etc nin içindeki host dosyasını silerseniz sorun düzelecektir. Genişletmek için tıklayın ... olmadı başkanım tw bakın isterseniz
5 Şub 2016 Konuyu başlatan #13 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI yokmu çözebilen Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Şub 2016 Konuyu başlatan #14 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI tw desteğyle yaparmısnız Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Şub 2016 Konuyu başlatan #15 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: Yardım Edermisiniz (İnternet) Konuyu Kapatabilirsiniz Sorun Düzeldi Format Attım. Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Şub 2016 #16 guryabanni G Üye Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: Yardım Edermisiniz (İnternet) Monster' Alıntı: Konuyu Kapatabilirsiniz Sorun Düzeldi Format Attım. Genişletmek için tıklayın ... FORMATTMI ATTIN ? : KAÇ DK DA ? Oyla 0 Olumsuz oyla
Cvp: Yardım Edermisiniz (İnternet) Monster' Alıntı: Konuyu Kapatabilirsiniz Sorun Düzeldi Format Attım. Genişletmek için tıklayın ... FORMATTMI ATTIN ? : KAÇ DK DA ?
5 Şub 2016 Konuyu başlatan #17 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: Yardım Edermisiniz (İnternet) guryabanni' Alıntı: Monster' Alıntı: Konuyu Kapatabilirsiniz Sorun Düzeldi Format Attım. Genişletmek için tıklayın ... FORMATTMI ATTIN ? : KAÇ DK DA ? Genişletmek için tıklayın ... 10 dk 15 dk Oyla 0 Olumsuz oyla
Cvp: Yardım Edermisiniz (İnternet) guryabanni' Alıntı: Monster' Alıntı: Konuyu Kapatabilirsiniz Sorun Düzeldi Format Attım. Genişletmek için tıklayın ... FORMATTMI ATTIN ? : KAÇ DK DA ? Genişletmek için tıklayın ... 10 dk 15 dk