yardım edin sürekli anonymuous diye bilinmeyen numara arıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelenler için gidenler gidenler için gelenlerdir
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Knk reset dene olmazsa numara değiştir

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sim kartı çıkart bir iki gün bekle daha aramazlar diye düşünüyorum ama eğer otoysa numara değişebilir çözümü yoksa ilginç bir durum nereye verdin numaranı. :pkicat:
Post automatically merged:

telefonda kayıtlı olmamasına rağmen anonymous yazıyor

engeleyemiyorum
Kayıtlı olmamasına rağmen anonymus çok değişik aga virüs falan mı bulaştı acaba bence işletme değil sürekli aramazlar açmayınca.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
yakın çevren trol amaçlı işletiyordur eğer durum ciddiyse polise başvur veya ailene danış

yakın çevren trol amaçlı işletiyordur eğer durum ciddiyse polise başvur veya ailene danış

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Enteresan bir olay çok korkunçlu değil mi sapık gibi arıyorlar :D takipteyim sonunda ne çıkacak merak ettim valla

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
enteresan bır arkadaşın senı trolluyor da olabılır :D

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
güvenli moda başlat vüürsdür

hat ı cıkar bakıyım arıycabilcek mi ararsa vüürüsdür

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence polise git hiç uğraşma o nasıl iş hocam işletmenın de bı sınırı var ardını arkasını bılmıyosan cevrende böyle birileri yoksa muhakkak polise git

Oh And Theres a Woman
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
agacım benim arkadaşında başına geldi numara değiştirmekte bi çözüm ama işini bilen birisiyse eğer telefonunun ID sine kadar almıştır o senin en mantıklı çözüm TELEFON VE NUMARAYI DEĞİŞTİRMEK :)

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
numara +05 ile başlıyorsa şikayet edeceğini söyle baktın korkmuyor gerçekten şikayet et.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
2 ihtimal var ya gerçek yada virüs . Virüs ise basit iş. Telefona bi hard format işi çözer . Eğer hala devam ederse direk polise hiç uğraşma eğer telefondan banka hesaplarına fln girdiysen riskli çünkü.

FaRzEtKi BuAşKı YaŞaMaDıKK
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sim kartı çıkart bir iki gün bekle daha aramazlar diye düşünüyorum ama eğer otoysa numara değişebilir çözümü yoksa ilginç bir durum nereye verdin numaranı. :pkicat:

Kayıtlı olmamasına rağmen anonymus çok değişik aga virüs falan mı bulaştı acaba bence işletme değil sürekli aramazlar açmayınca.
aga öyle bilinmedik biyere vermedim muhtemelen gavatın biri vermiştir numaramı değiştirmek zorunda kaldım :/

agacım benim arkadaşında başına geldi numara değiştirmekte bi çözüm ama işini bilen birisiyse eğer telefonunun ID sine kadar almıştır o senin en mantıklı çözüm TELEFON VE NUMARAYI DEĞİŞTİRMEK :)
numarayı değiştirdim sorun çözüldü

2 ihtimal var ya gerçek yada virüs . Virüs ise basit iş. Telefona bi hard format işi çözer . Eğer hala devam ederse direk polise hiç uğraşma eğer telefondan banka hesaplarına fln girdiysen riskli çünkü.
format denedim olmadı numarayı değiştirdim düzeldi numaramı biyere yazmışlar

numara +05 ile başlıyorsa şikayet edeceğini söyle baktın korkmuyor gerçekten şikayet et.
numara yok bilinmiyor yazıyor engeleyemiyordum zaten gizli numarada kapalıydı no değiştirdim düzeldi

Enteresan bir olay çok korkunçlu değil mi sapık gibi arıyorlar :D takipteyim sonunda ne çıkacak merak ettim valla
aga sürekli arıyordu kapatıyorum arıyor açmıyorum ekranı kapatıyorum telefonu kapatık gene arıyor uçak moduna alıyorum kablouz ağdan arıyor delirtti adamı ertesi gün gidip numaramı değiştirdim muhtemelen gavatın biri numaramı biyere girdi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arama uygulaması var birisi dalga geçiyor seninle

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
gizli numarayı kapat

ve işletiyorlar kanka

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
androidse yeni rom at telefonuna uygulama olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...