gelenler için gidenler gidenler için gelenlerdir
Seçkin Üye
Knk reset dene olmazsa numara değiştir
Kayıtlı olmamasına rağmen anonymus çok değişik aga virüs falan mı bulaştı acaba bence işletme değil sürekli aramazlar açmayınca.telefonda kayıtlı olmamasına rağmen anonymous yazıyor
Post automatically merged:
engeleyemiyorum
aga öyle bilinmedik biyere vermedim muhtemelen gavatın biri vermiştir numaramı değiştirmek zorunda kaldım :/Sim kartı çıkart bir iki gün bekle daha aramazlar diye düşünüyorum ama eğer otoysa numara değişebilir çözümü yoksa ilginç bir durum nereye verdin numaranı.
Post automatically merged:
Kayıtlı olmamasına rağmen anonymus çok değişik aga virüs falan mı bulaştı acaba bence işletme değil sürekli aramazlar açmayınca.
numarayı değiştirdim sorun çözüldüagacım benim arkadaşında başına geldi numara değiştirmekte bi çözüm ama işini bilen birisiyse eğer telefonunun ID sine kadar almıştır o senin en mantıklı çözüm TELEFON VE NUMARAYI DEĞİŞTİRMEK![]()
format denedim olmadı numarayı değiştirdim düzeldi numaramı biyere yazmışlar2 ihtimal var ya gerçek yada virüs . Virüs ise basit iş. Telefona bi hard format işi çözer . Eğer hala devam ederse direk polise hiç uğraşma eğer telefondan banka hesaplarına fln girdiysen riskli çünkü.
numara yok bilinmiyor yazıyor engeleyemiyordum zaten gizli numarada kapalıydı no değiştirdim düzeldinumara +05 ile başlıyorsa şikayet edeceğini söyle baktın korkmuyor gerçekten şikayet et.
aga sürekli arıyordu kapatıyorum arıyor açmıyorum ekranı kapatıyorum telefonu kapatık gene arıyor uçak moduna alıyorum kablouz ağdan arıyor delirtti adamı ertesi gün gidip numaramı değiştirdim muhtemelen gavatın biri numaramı biyere girdiEnteresan bir olay çok korkunçlu değil mi sapık gibi arıyorlartakipteyim sonunda ne çıkacak merak ettim valla