yardım istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka kıza bak değiyomu değmiyor mu ona göre karar ver olmadı azaltmayı dene bi bak seni önemsediğinden dolayı mı bırakmanı istiyo kendinden dolayı mı seni ne kadar sevdiğiini seninde onun ne kadar sevdiğine bakarak karar ver

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben sigarayı bıraktim hocam eskiden kültablası gibi kokuyodu üstüm başım şimdi tavlamaya çalıştığım kız bana yürür oldu sigara parası ile kızı yemeğe götürüyom iste aylik para cebe kalmaya basladı bende su virus sebebi ile ayri kaliyom gecen araba ile evinin yakinindan aldim mesaj yazmasam trip atiyo valla bende anlamadım bu kız milletini ne yapsak yaranamıyoz

Seni düşünüyorsa seni seviyordur ama sigarayi alkolu birak diyemem ama ya azalt yada kizin yaninda kullanma

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence alkol bahane sen direk ayrıl o kızdan

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bunlar hep bahane moruk, sana bu konuda yardımcı olmak yerine seni bırakıyorsa anla bence.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bi süre yalan söyle kullanmaya devam et anında birakamazsin. Sonra yavaş yavaş bırakmaya çalış hem kendine hem ona iyilik yapmış olursun

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Eğer düşünceli ve seven biri olsaydı, kötü alışkanlıklarını bırakman için çaba sarf ederdi, ayrılmayı seçmezdi.

Tabi ya iyimi Böyle
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
iradene sahipsen alkolu bırakırsın da sıgara bagımlıysa zamanla bırakırsın saglıkla yaşam iyidir sevdigine koşş

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hocam hemen bırakmayı denerseniz zaten bırakamazsınız. Kendinize bir limit koyun. Yavaş yavaş azaltın. Bunu sevgilinizlede konuşun. Belki o zaman işe yarar.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
alkolü bırakırsın da sigarayı nasıl bırakırsın bilmiyorum, çok seviyorsan bırakırsın bence ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...