Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka kıza bak değiyomu değmiyor mu ona göre karar ver olmadı azaltmayı dene bi bak seni önemsediğinden dolayı mı bırakmanı istiyo kendinden dolayı mı seni ne kadar sevdiğiini seninde onun ne kadar sevdiğine bakarak karar ver
Ben sigarayı bıraktim hocam eskiden kültablası gibi kokuyodu üstüm başım şimdi tavlamaya çalıştığım kız bana yürür oldu sigara parası ile kızı yemeğe götürüyom iste aylik para cebe kalmaya basladı bende su virus sebebi ile ayri kaliyom gecen araba ile evinin yakinindan aldim mesaj yazmasam trip atiyo valla bende anlamadım bu kız milletini ne yapsak yaranamıyoz
Seni düşünüyorsa seni seviyordur ama sigarayi alkolu birak diyemem ama ya azalt yada kizin yaninda kullanma
Hocam hemen bırakmayı denerseniz zaten bırakamazsınız. Kendinize bir limit koyun. Yavaş yavaş azaltın. Bunu sevgilinizlede konuşun. Belki o zaman işe yarar.