Yardım lazım kardeşler abiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Pub lite oynarken bilgisayarım deli gibi ısınıyor parmaklarım yanıyor ne yapmam gerek soğutucu pek iş görümüyor.

i7 7. nesil 4 gm ram var gtx950 m ekran kartı var grx970 ekran kartı var 2 ader ekran kartı mevcut ne yapabilirim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Laptop kullanıyorsun anladıgım kadarı ile hava çıkış egzolarında toz birikmiştir macun değişimi yap ayrıca

öyle takılıyorum işte kimseye zararım yok :D
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bir ustaya göster derim ki temizlik yapsın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Youtubeden müzik dinlerken bile cpu 30 falan cıkıyor fazla çıkıyor bilgisayara yeni format attım neden böyle oluyor anlamıyorum bilgisayarım okadar kötüde değil aslında
Post automatically merged:

hemen çekiyorum kardeşim
Post automatically merged:

markası yazmıyor orta derece bi soğutucu

bu attıgın ısı miktarı değil dostum choromede 15 sayfa ne kadar cpu kullanıyor hesabı ve kullanmayı şu choromeyi cpu yu sömürüyor resmen opera kullanın sogutma sorununa gelirsek elini yakacak dereceye gelmesi sıkıntı kasanı en son ne zaman fan bakım temizligini yaptırdın yada yaptın normalde 1 yılda 1 yaptırman lazım gpu aşırı ısımadan lehimlerin zarar görebilir ve üstüne vakum laptop sogutucu yaz oda cok yararlı sogtmakta yardımcı oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pub lite oynarken bilgisayarım deli gibi ısınıyor parmaklarım yanıyor ne yapmam gerek soğutucu pek iş görümüyor.

i7 7. nesil 4 gm ram var gtx950 m ekran kartı var grx970 ekran kartı var 2 ader ekran kartı mevcut ne yapabilirim
kullandığın stok fan ise yetmiyo olabılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...