Yardım plss Googleye virüs bulaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar googleme virüs bulaştı yandex te birşey yok  googlede arama yaparken go.mail.ru diye bi arama motoru oluyor 

yardım plss

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ayarlardan uzantılara bak o virüsü kaldır kardesim

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
mustafazaman12' Alıntı:
yok kardeş yok 3-4 gündür arıyorum yok

kardeşim uzantılarda olması lazım tarama motorun değiştiyse örnek veriyorum taraman googleyse bu virüsler bulaştımı saçma sapan taramaya dönüşür örnek ask bigbon vb gibi seylere dönüşür bunlar eklentidir eklentiye geçer bunları silebilmen için ayarlara gir hemen solda 4 tane seçenek var geçmiş , uzantılar ,ayarlar , hakkında, bu dördünden uzantılara tıkla o eklentiyi yani virüsü kaldır

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
bendede aynısı oldu abit malware fighter v4 ve advancded system care indir tara flan düzelir

Axe

Mustafa Kemal Atatürk
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
combofix ile güvenli modd'a tarat bilgisayarını toolbar indirmişsin.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Mustafa Kardeşim Ayarlara Gir Görünüm de Anasayfa Düğmesini Göstere Bas Ve altında çıkan şeyi www.google.com Olarak Değiştir. Sayfa Yenileme Simgesinin Yanında Ev Işareti Çıktıgını Görceksin. Ona Basınca Google Açılır. Ona Basmadan Açılması Için; Ayarlara Gel Başlangıçta Yazısının Altında Belirli Bir Sayfa veya Sayfaları aç olarak değiştir. Sayfaları Ayarla Yazısına bas. orda sende go.mail.ru veya başka bir şey yazabilir. Onnun yanındaki linke tıkla ve o linki = www.google.com Olarak Değiştir. Ve Bu kadar :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Yukardaki linke giriniz. evete basın işlem tamamdır + rep :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...