Çözüldü Yardım pugb mobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar gameloop dan oyuna giriyorum ama oyunun menüsüne giremiyorum internet hatası veriyor sunucu bağlantı sorunu çözümünü bilen varmı

Çözüm
Hata kodları çeşitlilik gösterebilmekte ve farklı çözümleri olabilmekte. Fakat genel olarak bu adımları uygulamanız PUBG Mobile internet hatası sorunsalını çözümlemektedir. Sırası ile adımları deneyip kontrol edin.

• Mevcut internet bağlantınızı kontrol edin.
  • Cihazı yeniden başlatın.
  • Güvenlik uygulamalarınızı devre dışı bırakın.
  • Cihaz tasarruf modunda ise çıkartın.
  • PUBG Mobile ön belleğini temizleyin.
  • DNS girin veya Opera VPN gibi uygulamalar ile girişi deneyin.

Not: Bazı durumlarda PUBG sunucu kaynaklı bu durum olabilmekte. Bu tür durumlarda bir süre beklemen gerekmekte. Güncelleme sunulduğunda sorun çözülmekte.
Sorununuz halen devam ediyorsa mevcut cihaz model bilgilerinizi ve firmware kodunuzla beraber...
1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hata kodları çeşitlilik gösterebilmekte ve farklı çözümleri olabilmekte. Fakat genel olarak bu adımları uygulamanız PUBG Mobile internet hatası sorunsalını çözümlemektedir. Sırası ile adımları deneyip kontrol edin.

• Mevcut internet bağlantınızı kontrol edin.
  • Cihazı yeniden başlatın.
  • Güvenlik uygulamalarınızı devre dışı bırakın.
  • Cihaz tasarruf modunda ise çıkartın.
  • PUBG Mobile ön belleğini temizleyin.
  • DNS girin veya Opera VPN gibi uygulamalar ile girişi deneyin.

Not: Bazı durumlarda PUBG sunucu kaynaklı bu durum olabilmekte. Bu tür durumlarda bir süre beklemen gerekmekte. Güncelleme sunulduğunda sorun çözülmekte.
Sorununuz halen devam ediyorsa mevcut cihaz model bilgilerinizi ve firmware kodunuzla beraber "Hata Kodu" kısmını buraya yazın.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sorunun birkaç tane çözümü bunları dikkatlice okuyup yaparsan sorunu çözersin;
1) Ağ Ayarları Nasıl İyileştirilir [Ortak Ağ]

Eğer kullandığınız ağ bir router, splitter, Wi-Fi, cep telefonu ağı, vb. ise bu gibi problemler yaşayabilirsiniz.

Eğer bir router kullanıyorsanız, sürücülerini en son versiyona güncellemenizi öneriyorum.

Bazı routerlar DMZ kurulumundan sonra oyunu daha yumuşak bir şekilde oynatabilir.

DMZ ayarının oynanışı iyileştirip iyileştirmediğini kontrol edin.

Buna ek olarak, LAN kartı sürücüsünü güncellemek sorunu iyileştirebilir.

-Denetim Masası'nı seçin -> Aygıt Yöneticisi

[Eğer aygıt yöneticisi görünür değilse lütfen görünüm şeklini Büyük Simge, Küçük Simge veya Klasik Görünüm olarak değiştirin]

- Aygıt Yöneticisinde ağ adaptörünü seçin ve ağ kartı ismine bakın

- Ağ kartı ismine çift tıklayın

- Sürücü kısmını seçin ve sürücü tarihine bakın

- Eğer sürücü son versiyonda değilse lütfen sürücü üreticisinin sitesine gidin ve sürücüyü en son versiyona güncelleyin.

[Windows Güvenlik Duvarı]
Windows Güvenlik duvarı oyunun çalışmasını engelliyor olabilir.

Kontrol paneline tıklayın -> Buradan Windows Güvenlik Duvarı'nı seçin -> Fabrika ayarlarına geri yükleyin

[Güvenlik Programı]
Bilgisayarınıza yüklü olan antivirüs programları gibi çeşitli bazı programlar oyun performansını etkileyebilir. Lütfen oyunun antivirüs istisnalar listesinde bulunduğundan emin olun.

[Kötü Amaçlı Yazılım]

Kötü amaçlı yazılımlar ve diğer kötü niyetli programlar ağ hızını etkileyebilir. En iyi performansı alabilmek için lütfen bilgisayarınızı bu tarz programlardan temizleyin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
arkadaşlar dediklerinizin aynısını yaptım oyunu silip tekrar yükledim ama gene aynı hatayı veriyor (sunucu cevap vermedi lütfen giriş ekranına geri dön ve tekrar dene hatası)geliyor. başka ne yapabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...