Yardım Wolftü Dword TR Kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Wolftü Acayip Derecede Kasıyor 4 Gb Ram Normalde Hiç kasmaz ama hile acınca kasıyor . 

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
yok dworda şuan kasma sıfır siz ne yapıyonuz allah aşkıyna ya ben yan pc de denedim ram 1 ekran kartıYOK !! kasma çok çok az var oda zaten pc den dolayı !!

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aaq xpmi kullanıyonuz gidin babanıza söyleyin alsın size bi pc xp kullanıyon hile yapmaya çalışıyon oyun acıldıgına dua et

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sistem geri Yüklemesi yaoarsanız düzelecektir

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Driverlerın Güncelmi Değilmi Kontrol Edermisin Driver Booster 4 İle. Herşey Güncel İse Hala Kasıyorsa Grafikleri Düşür. Şuan Dword Lite Varmı Bilmiyorum Bakmadım Ama Varsa Dword Lite'ı Kullan Gene Çözüm Olmadıysa Artık Yeni Bir Bilgisiyar Al :)

Memorysevdası' Alıntı:
yok dworda şuan kasma sıfır siz ne yapıyonuz allah aşkıyna ya ben yan pc de denedim ram 1 ekran kartıYOK !!  kasma çok çok az var oda zaten pc den dolayı !!

Belki Olabilir Kasma Sistemden Sisteme Göre Değişir Fakat 1 GB Ram Tamam Eyvallahta Ekran Kartı Yok Diyorsun Çok Az Kasma Var Diyorsun Güzel Sıkmışsın Kardeşim 1 GB Ram Ekran Kartı Yok Wolfteamin 3-4 Sene ki Hali Değil ki Bu ? Hayvan Gibi Kasar Bide Hileyle Kullanıcaksın Dahada Kasar Birşeyleri Sıkarken Düzgün Sıkın Bali...

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
zproxy' Alıntı:
Hileyi nerden indirdiniz atarmısınız

http://memoryhackers.org/konu-wolftu-hile-dword-vip-hack-v7-6b-kill-kick-real-inventory-real-hp-callsign.mh

burdan gerekli bilgilere ulaşabilirsin.

Üye
9 HİZMET YILI
Bende Sorun Yok Bilgisayarını Temizlemeyi Dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...