Yardım Woltü Hackle Girince Çalışmayı Durdurdu Hatası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Oyuna Normal Girince Bişey Yok Wolftü Hackle Girince Xncode Bitince Hemen Çalışmayı Durdurdu Diyo,XnCode Dolarken Yapıncada 0x le başlıyan hada Yada Hata Vermeden Donuyo Kapanıyo Lütfen
Yardım.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Konuma Bakıp Yapabilirsin http://memoryhackers.org/konular/calismayi-durdurdu-hatasi-cozum.34865/

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bakmisitim ama onlarla alakasi yok dword la girince boyle oluyor.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Yav arkadaşlar wofttü hatalrının tümünü yaptım wolfteama girdim hile çalıştı 2 el falan falan oynadım 3.elde odalarda kimse görünmüyordü bende dedim wolftüe yeniden giriş yapiyim dedim.
girdim baktım bütün hatalar ger geldi wolftü çalışmayı durdurdu hatası geldi sorun nedir
bu arada neden konu açamıyorum ?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
inject delay ı 13 yap xign codeyede 1 cubugu doulunca loada bas bunuda denedin olmuyorsa mh ts de destek war orayı dene buda olmadı diyelim çorumlu vip hack kullan onda takla işliyo bide silah atılıyo dword kadar olmasada işii gorur

Üye
9 HİZMET YILI
kardeş önceden gazoz hack felan kullandıysan img klasörüne attığın iki dosyayı sil yanı ddl lto dosyalarını sil çalışıo

Üye
9 HİZMET YILI
Wolfteama hileyle giriyorum kampı seciyorum sonra bi hata veriyor lütfen oyunu silip baştan yükleyin diyor sildim yükledim yine aynı hatayı veriyor yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...