Yardıma ihtiyacım var konuşacak birileri var mı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum aynı durumu bende yaşadım zamanında bir mesajı ile bitirdi herşeyi bende senin gibi kendimi mahvettim yaklasık 1.5 yıl sürdü bu durum ve ben yaşayan bir ölü gibiydim ve sonunda nişanladığını öğrendim ve napıyorum ben dedim kendimi toparladım şu anki eşimle tanıştım ve herşeyi geride bıraktım üzme kendini dostum hiç bir şey senden değerli değil bırak Allahından bulsun sen Allaha havale et hayatını yaşa inan bana senide senin gibi seven biri mutlaka cıkacak karşına ve yaptıklarından pişman olacaksın bir an önce kendini toparlamaya bak hiç kimse için canına kıymaya değmez inan bana

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aga sakın kötü düşünme illaki daha iyisi çıkar karşına, çok üzücü bi durum ama hayatta dik durmak gerek.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kendinden emin ol kardeşim sana değer vericek tek kişi sensin diğerlerinin canı cehenneme kendine odaklan kız aile falan filan kendine odaklan

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
benim de kız arkadaşım beni bıraktı. ben 3.ye şunu artık kesinlikle anladım. hayatta kimseye güvenme eğer birine çok fazla güvenirsen o kişi sana kimseye güvenmemen gerektiğini öğretecektir.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ölüm,Ölüm dediğin nedirki gülüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...