Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımınıza ihtiyacım var.Konun yeri değiştirebilir.
Şimdi ben bir kızı seviyorum.Buda haliyle beni sevmediği için artislik yapıyor.Ama haddini çok aştı.Ne yapabilirim ? Bana bir şey söyleyin.Nasıl etkileyebilirim veya nasıl acı çektirebilirim.Ban konusu mu bilmiyorum ama lütfen yardım edin.
Cvp: Yardımınıza ihtiyacım var.Konun yeri değiştirebilir.
Benim sürekli yaptıgımı yap ben Kızın yüzüne bile bakmam ama Küçük yaşta kandırmanın taktigi şudur Online yollarla görüş daha çok Facebook falan ordan yürü yawaş yawaş ben 2010 da bi kıza yalvarıp böyle kendime baglamıştım kız beni 3 ay sevmedi zorla çıktık 5 sene geçti hala unutamıyor beni ) Ama s*kimde degil kızlar 1 senedir sevgilim yok ve kızlara ilgi duymuyorum gerek yok
Cvp: Yardımınıza ihtiyacım var.Konun yeri değiştirebilir.
Forumumuzda böyle bir ban sebebi yoktur öncelikle onu belirleyelim İkincisi ise şu : Sen malsın. Neden ? Kıza sevdiğini söyledin yüksek ihtimalki senle artistlik yapıyor taşşak geçiyor. Kardeşim normalde kızla senin aranda medeni bir biçimde geçecek konuşma şöyle olacaktı. Sana A kıza B diyorum
1. Durum
A: Seni Seviyorum
B: Aaaa. Bende seni
2.Durum
A: Seni Seviyorum.
B: Sevmiyorum seni losersin sen ezik falan filan. Lanet olası zenci :S
Sanırsam senin durumun 2. durum çünkü kız senle taşşak geçiyor. Normalde yapman gereken kızla bir daha muhattap olmamak. Tamam kusura bakma diyip geçeceksin. Sen mal gibi gidip kızın peşinden koşarsan sik gibi kalırsın Hani ismailin dediği olay şansa bala olmuş. HAni gene yaparsın peşinden koşarsın ama kız olur 25-30 yaşında o zaman yatağa atarsın işlem tutar Ama DİĞER TÜRLÜ YAŞ. Sana taktiğim kızla artık sen taşşak geçmeye başla Koşan olma koşturan ol!