Hayal ettimde harbiden güzel olurdu kanka dediğin2 tane çocukluk arkadaşım var başka kimse yok onlara toplu mesaj çeker yanıma yemek alır çatıdan manzara izlemeyi isterdim
Tarih öğretmenimi dudaktan öperdim tokat yedikden sonra sevdiğim kıza açılır onu da dudaktan öperdim tekrar tokat yedikten sonra sahile gider kumsalın ve yosunun kokusunu içime çeker dalgaların o güzel sesini dinlerdim güneşin tenimdeki hissini rüzgarın hissini son kez yaşadıktan sonrada eve gidip müzik dinler oyun oynamaya çalışırım 40-50fps ile...Ne yapardınız ? buyrun beyler söz sizde.
sonu üzdü amam yüksek binada oturup bişeyler içmeyi tercih ederimTarih öğretmenimi dudaktan öperdim tokat yedikden sonra sevdiğim kıza açılır onu da dudaktan öperdim tekrar tokat yedikten sonra sahile gider kumsalın ve yosunun kokusunu içime çeker dalgaların o güzel sesini dinlerdim güneşin tenimdeki hissini rüzgarın hissini son kez yaşadıktan sonrada eve gidip müzik dinler oyun oynamaya çalışırım 40-50fps ile...
Yüksek bina; oyun oynamak yerine bu daha iyi gökyüzünü izlemek falan hele bir de güzel bir manzarası varsa ölmeden önce tadından yenmezsonu üzdü amam yüksek binada oturup bişeyler içmeyi tercih ederim
sen bitmişsin ağaayni günümü yasardim
Ama haklı yanıda var Türkiye'de yaşamak nasıl desek sanki Dünya da zombie salgını var ve biz hayatta kalmaya çalışıyoruzsen bitmişsin ağa
Bende knight online da ful + ful çar ille pk atmak isterdimson kez hileli oyun oynar giderdim![]()