- Yasaklandı
-
Uzman Üye
Düşük not alınca gör çalışmamayıMadem sevmiyorsun çalışma.
madem bunu biliyorsan dersini çalışırsın.Düşük not alınca gör çalışmamayı
Hoşuma gitmiyo 2dk kitaba baksam uykum geliyomadem bunu biliyorsan dersini çalışırsın.
en iyi cevap rep.İyi bir gelecek istiyorsan okumak zorundasın. Ben aöf de sürünüyorum resmen bu bir sene de önden ders alıp veremezsem tecili bozup uzun dönem askerlik yapıyorum. Bir şans daha tanıdım kendime geç değil hiçbirşey için. Okuyup mis gibi kısa dönem askerlik yapmak, üstüne birde meslek edinmek eline diplomanı alıp ilerisinde iş hayatında bir kariyer edinmek şimdi senin için basit, kulağa nahoş geliyordur ama öyle değil. Elbet herşeyin bir zorluğu var. Şahsen ben arkadaş, çevre uğruna geçiştirdiğim günlere acıyorum, sende ilerisinde bu tür pişmanlıklar yaşamak istemiyorsan seçimini yap, kararını ver. Şunun şurasında birkaç sene dişini sıkacaksın, ilerisinde rahat edeceksin. Banada böyle nasihat verirlerdi ama dinlemezdim işte. Şimdi anlıyor insan nedenini. Seçim senin, hayat senin..
Ayn kardeşim Çalışmam lazm ama kafam almıyoİyi bir gelecek istiyorsan okumak zorundasın. Ben aöf de sürünüyorum resmen bu bir sene de önden ders alıp veremezsem tecili bozup uzun dönem askerlik yapıyorum. Bir şans daha tanıdım kendime geç değil hiçbirşey için. Okuyup mis gibi kısa dönem askerlik yapmak, üstüne birde meslek edinmek eline diplomanı alıp ilerisinde iş hayatında bir kariyer edinmek şimdi senin için basit, kulağa nahoş geliyordur ama öyle değil. Elbet herşeyin bir zorluğu var. Şahsen ben arkadaş, çevre uğruna geçiştirdiğim günlere acıyorum, sende ilerisinde bu tür pişmanlıklar yaşamak istemiyorsan seçimini yap, kararını ver. Şunun şurasında birkaç sene dişini sıkacaksın, ilerisinde rahat edeceksin. Banada böyle nasihat verirlerdi ama dinlemezdim işte. Şimdi anlıyor insan nedenini. Seçim senin, hayat senin..
Ayn kardeşim Çalışmam lazm ama kafam almıyosende haklısın tabi
Kardeşim ders çalışmaya başla nerfredin gider
oda doğru ama gerek yok öle şeylereSabaha Kadar Bir Şey Hazırla Onu İç Ama Zehirlenecek Şekilde Sonra Kus Ardından Annene Deki;
Ben Hastayım İzin Kağıdı Alıp Gelirim De Evde PC Oyna Takıl Sabah 11 Gibi İyileştim De Rahatsın.
Ben Lise Sınavlarının Bazılarında Böyleyim Hocalarda Sınav Yapmıyo Ortalama 67Şuan
Aynen hocam gelecekte değeri anlaşılır okulun.İyi Bir gelecek İstiyorsan Çalış
Baban , abin veya ablan herhangi birinden yardım isteyebilirsin.yanımda bi kız olsa iyi gider nedense bir kız anlatınca hoşuma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?